Simona Ionescu / Redactor Șef

Nepotul lui Michael Jackson dezvăluie adevărata viață a megastarului. Se ia vălul de pe scandalurile care au cutremurat lumea

Nepotul lui Michael Jackson dezvăluie adevărata viață a megastarului. Se ia vălul de pe scandalurile care au cutremurat lumea
Jaafar Jackson este pe cale să devină un nume cunoscut. Actorul în vârstă de 26 de ani îl va interpreta pe unchiul său, regretatul Michael Jackson într-un film biografic regizat de Antoine Fuqua.

Regizorul a anunțat că Jaafar Jackson îl va interpreta pe Michael Jackson pe 30 ianuarie 2024. Se așteaptă ca filmul să abordeze controversele din trecutul regelui muzicii.

Jaafar este unul dintre cei șapte copii ai lui Jermaine Jackson, fratele mai mare al lui Michael, iar mama lui este Alejandra Genevieve Oaziaza. Filmul biografic marchează primul rol pe ecran al lui Jaafar. După ce a fost anunțat că a luat castingul, el a trimis un scurt mesaj pe rețelele de socializare.

„Sunt uimit și onorat să dau viață poveștii unchiului meu Michael. Pentru toți fanii din întreaga lume, ne vedem în curând”, au fost cuvintele acestuia, lângă o fotografie cu el dansând fenomenal.

Asemănarea dintre Michael și nepotul său este uluitoare. Foto hollywoodlife.com

„Asemănarea este stranie”

Filmul biografic va relata viața lui Michael, de la anii tinereții sale până la faima sa mondială. Se așteaptă ca filmul să abordeze controversele din trecutul lui Michael Jackson. Pelicula se va numi simplu „Michael”, iar regizorul a mărturisit că a rămas șocat când a văzut asemănarea dintre nepot și unchi.

„Este straniu cât de mult seamănă cu Michael. Sună ca el, dansează ca el, cântă. Este cu adevărat straniu. Graham King, care este un producător fantastic, l-a găsit și mi l-a prezentat, iar eu am fost uimit. (…)”, a mărturisit regizorul într-un interviu.

Din păcate, filmul este în așteptare, din cauza grevei scenariștilor și actorilor. Filmul va prezenta viața starului cu multă sinceritate, chiar dacă Jackson a fost implicat în acuzații de abuz sexual asupra copiilor. Pe care, totdeauna le-a negat.

Regele a fost judecat, dar achitat în 2005. „Doar pentru a relata faptele așa cum le știm, despre artist, despre om, despre ființa umană. Știți, cu bune, rele și urâte”, a mai spus regizorul. Michael Jackson a murit în 2009, la vârsta de 50 de ani, ca urmare a unui stop cardiac cauzat de o intoxicație cu propofol.

Foto: hollywoodlife.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre