Simona Ionescu / Redactor Șef

Sărbătoare mare în familia lui Bruce Willis. Fiica actorului a schimbat prefixul

Sărbătoare mare în familia lui Bruce Willis. Fiica actorului a schimbat prefixul
Fiica lui Demi Moore și Bruce Willis a împlinit 30 de ani și toată familia s-a strâns pentru a sărbători. Tallulah Willis a fost extrem de fericită.

Demi Moore a postat pe contul de socializare câteva fotografii pe rețelele de socializare, cu Bruce Willis și fiica sa, îmbrăcați casual.

„O copleșim pe @buuski a noastră cu dragoste astăzi, la cea de-a 30-a aniversare”, a fost mesajul scris de celebra actriță. În cea de-a doua fotografie, Demi Moore apare îmbrățindu-și fiica, partenerul acesteia, Justin Acee, și cealaltă fiică, Scout Willis. La rândul său, Tallulah a postat două fotografii, din care un selfie cu surorile ei, Scout și Rumer, cu legenda: „Willis girlies”. „Și a fost la 30 de ani când a găsit atât de multă dragoste în ea însăși, care a fost acolo tot timpul”, a fost mesajul fiicei lui Bruce Willis.

Bruce Willis, Demi Moore și fiica lor, Tallulah. Tânăra a împlinit 30 de ani. Sursă foto: instagram

„Având în vedere circumstanțele, se simte foarte bine”

Recent, într-un interviu pentru „Good Morning America”, fosta soție a lui Bruce Willis a oferit o actualizare a stării de sănătatea a actorului. „Cred că, având în vedere circumstanțele, se simte foarte bine. Ceea ce voi spune este ceea ce le spun copiilor mei, și anume că este important să îi întâlnești acolo unde se află și să nu te agăți de ceea ce nu este. Pentru că există o mare frumusețe, dulceață, iubire și bucurie din asta”, a declarat Demi Moore.

„Ești toată inima mea”

Chiar dacă au divorțat în 2000, Demi Moore și Bruce Willis au fost apropiați și se întâlnesc adesea pentru a le sărbători pe fiicele lor Rumer, Scout și Tallulah. În noiembrie anul trecut, Tallulah a postat o fotografie cu tatăl său și un mesaj. „Ești toată inima mea și sunt atât de mândră să fiu Tallulah Belle Bruce Willis a ta”, au fost cuvintele puternice ale fiicei lui Bruce Willis.

Așa tată, așa fiică… Sursă foto: Fox news

Iar cu puțin înainte de această postare, a vorbit despre starea tatălui său la „The Drew Barrymore Show”. „Am învățat că este cel mai bun lucru pe care ți-l poți dori. Văd iubire când sunt cu el, este tatăl meu și mă iubește, ceea ce este cu adevărat special”, a spus Tallulah.

„Este foarte important pentru noi să răspândim conștientizarea”

Barrymore a întrebat de ce familia a fost atât de deschisă cu privire la afecțiune lui Bruce Willis, pe care Tallulah a descris-o ca fiind „o boală cognitivă foarte agresivă, o formă de demență foarte rară”. „Cred că este de două feluri. Pe de o parte, este ceea ce suntem noi ca familie, dar, de asemenea, este foarte important pentru noi să răspândim conștientizarea”, a explicat ea. Bruce Willis a fost diagnosticat cu afazie în 2022, ceea ce a dus la retragerea sa. Un an mai târziu, familia Willis a spus că afecțiunea a evoluat în demență frontotemporală.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre