Simona Ionescu / Redactor Șef

Sharon Stone trăiește cu frică. Un veteran de război o urmărește și îi trimite mesaje înfiorătoare

Sharon Stone trăiește cu frică. Un veteran de război o urmărește și îi trimite mesaje înfiorătoare
Sharon Stone și familia ei susțin că „trăiesc cu frică” din cauza unui obsedat care, în ultimii doi ani, a hărțuit-o constant pe vedeta de la Hollywood.

Cel care o hărțuiește pe Sharon Stone este Sandor Boros, un fost veteran al forțelor speciale din armata ungară, stabilit la Londra. Acesta susține că a avut un fiu secret, pe nume Jason, cu „îngerul” său Sharon în 1986, când vedeta avea 28 de ani. De asemenea, el susține că fiul lor a fost ucis la scurt timp după naștere.

„Al tău Sandor”

Starul Basic Instinct, Sharon, în vârstă de 64 de ani, a fost unul dintre cele mai populare sex-simboluri ale anilor 1990, iar familia ei a intrat în panică de când Boros a început să-i urmărească. Ultima dată i-a trimis un e-mail lui Sharon pe 15 octombrie, spunându-i că încearcă să afle adresa ei și urmărindu-i familia. Subiectul e-mailului era „înger” și a semnat „Al tău Sandor xoxox”.

„Obsedat și bolnav psihic”

Potrivit detectivului particular al familiei, Paul Barresi, hărțuitorul este „obsedat și bolnav psihic” și a fost surprins de camerele de supraveghere în fața casei surorii sale, Kelly, în vârstă de 62 de ani, în luna mai a acestui an.

Boros, hărțuitorul lui Sharon Stone. Sursă foto: Daily mail

Asta s-a întâmplat la doar trei luni după ce tragedia a lovit deja familia, când fratele mai mic al lui Sharon, Patrick, a murit în februarie, la vârsta de 57 de ani, în urma unui atac de cord. Mesajele obsesive ale lui Boros vin la opt ani după ce un alt hărțuitor a primit un ordin de restricție de cinci ani după scrisorile sale bizare către vedeta din „Casino” și „Total Recall”.

Barresi este unul dintre cei mai mari investigatori din America

Barresi este un investigator pentru unele dintre cele mai mari vedete de la Hollywood și a dezvăluit că a fost angajat de Amber Heard pentru a afla lucruri murdare despre Johnny Depp. El a spus că familia Stone „trăiește cu frică” din cauza „e-mailurilor înfiorătoare, a scrisorilor și a vizitelor neinvitate” ale urmăritorului. La doar 72 de ore după ce familia Stone l-a angajat pe Barresi, acesta l-a urmărit pe hărțuitor până la un aeroport din Londra, unde urma să se îmbarce într-un zbor spre Ungaria.

„A fost ceva planificat. Avea o misiune”

„A fost necruțător. A urmărit-o în ultimii doi ani. În ultima vreme, a apărut acasă la mama, apoi la fratele și apoi la sora. A fost ceva planificat. Avea o misiune. Asta a ridicat nivelul de îngrijorare pentru Sharon Stone și mama ei, care are 90 de ani, și pentru sora și fratele ei. Cu toții erau ținte. Agresivitatea și dorința lui s-au intensificat”, a declarat Baressi pentru MailOnline.

Boros le-a mai trimis o scrisoare lui Sharon, mamei și surorii sale în luna august a acestui an, în care a recunoscut că a zburat la Los Angeles pentru o săptămână în luna mai, sperând că va putea vorbi cu Sharon. A mărturisit chiar că a luat un taxi de la aeroport până la casa surorii lui Sharon, Kelly.

„Din 1987 Sharon a fost logodnica mea și în 1988 am avut un băiețel. Numele lui era Jason Stone”

„Din păcate, la poartă (apel video), paznicul nu știa cine eram. El nu a vrut să o cheme pe Kelly din casă pentru a vorbi cu ea. Poate că a crezut că sunt un fel de infractor. Atunci, nu am avut nicio opțiune. M-am dus la casa lui Michael, fratele lui Sharon. Michael mi-a deschis ușa și am încercat să-i explic situația mea și am întrebat de adresa lui Sharon din Los Angeles pentru a vorbi cu ea.

Sharon Stone, speriată pentru siguranța ei și a familiei

A fost nepoliticos… Când am întrebat-o pe Sharon despre unde despre Michael a vrut să cheme poliția! A crezut și el că sunt un infractor. Din 1987 Sharon a fost logodnica mea și în 1988 am avut un băiețel. Numele lui era Jason Stone. Avea câteva luni și din păcate a murit într-un accident. Aș vrea să vorbesc cu Sharon despre asta. Sănătatea mea mentală s-a îmbunătățit, chiar pot afirma că am revenit la normal. Așadar, m-am întors la treabă…”, a scris Boros în email-ul trimis lui Sharon pe 15 octombrie.

„M-am dus pentru tine și mama ta, Dorothy”

De asemenea, Boros a menționat că este dispus să fie interogat, dacă va fi nevoie. „Nici măcar nu am un certificat de deces despre el! Trebuie să știu totul despre moartea lui. Sunt dispus să fiu interogat dacă este nevoie. Vă rog să mă puneți la curent cât mai curând posibil când primiți acest e-mail. M-am întors recent din Los Angeles.

M-am dus pentru tine și mama ta Dorothy pentru a găsi adresa ei pentru a putea vorbi despre toată viața mea pe care am făcut-o împreună. Am [găsit] în casă doar pe fratele tău mai mare, Michael, 70 de ani, dar a fost nepoliticos și a vrut să cheme Poliția. Vă rog să mă contactați la e-mailul meu privat și criptat sau la apelul video Signal. Cel mai bine dacă ne întâlnim în orice loc și să vorbim cu toții în L.A. sau Montana sau Rockford sau oriunde găsiți că este sigur pentru voi toți”, a mai spus Sandor.

Investigatorul l-a sunat pe hărțuitor

Câteva zile mai târziu, detectivul particular Barresi a preluat cazul, a găsit numărul de telefon al lui Boros și l-a sunat în timp ce se afla într-un aeroport din Londra, pe cale să zboare spre Ungaria. În timpul convorbirii cu hărțuitorul, Barresi l-a întrebat dacă are fotografii cu Sharon sau scrisori de la ea. Boros a spus că nu are, dar a fost ferm convins că „nu minte”.

Barresi, detectivul care are grijă de familia lui Sharon Stone

„A fost logodnica mea, a fost logodnica mea. Nu mint. Încerc să îi contactez pentru că sunt foarte disperat să îmi găsesc fiul. Și trebuie să vorbesc cu Sharon. Noi avem un fiu. A fost ucis în ’86. Și nu glumesc, așa că sunt foarte serios. Nu am niciun certificat de deces, nimic, așa că este un caz ciudat, dar sunt destul de sigur că ei știu totul, știu tot ce nu vor să-mi spună”, a spus hărțuitorul. Acesta era supărat că detectivul particular avea numărul lui de telefon.

„În acest moment nu este o amenințare, dar nu poți fi sigur”

„A știut atunci și acolo că îl aveam. I-am explicat că sunt un detectiv particular care lucrează pentru familie. Comportamentul său nu era amenințător. Nu a indicat nicio dorință de lux, romantică, pe care ar fi dorit să o urmărească. Nu are planuri să vină în America din nou. A vrut doar să știe despre fiul său”, susține Barresi. Detectivul susține că hărțuitorul a afirmat că tatăl său a cunoscut-o pe Dorothy, mama lui Sharon, și a spus că erau „prieteni”.

„Oamenii cu minți diabolice, sunt foarte fermecători, super carismatici, toate aceste caracteristici le avea acest tip”, a mai spus Barresi. Investigatorul a mărturisit și că familia Stone a fost încântată că hărțuitorul a fost găsit. Cu toate acestea, în timp ce Boros a afirmat că acesta nu intenționează să se întoarcă în SUA, Barresi a spus: „În acest moment nu este o amenințare, dar nu poți fi sigur”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre