Rezolvări pentru problemele din dragoste. Beți apă din Fântâna iubirii de la Sucidava!

Rezolvări pentru problemele din dragoste. Beți apă din Fântâna iubirii de la Sucidava!
Dacă încă nu v-ați găsit jumătatea sau în relația de iubire pe care o aveți lucrurile nu mai stau deloc bine, există o soluție. Fântâna iubirii de la Sucidava.

O fântână unică în Europa, despre care nu s-a știut nimic până în anii 1950, aduce rezolvare în toate problemele de amor.

Rezolvări pentru problemele din dragoste. Beți apă din Fântâna iubirii de la Sucidava!

La doar cinci kilometri de localitatea Corabia, zidurile de apărare ale cetății romane Sucidava, o construcție veche de aproape 2000 de ani. Cel mai bine păstrat sit din Oltenia. La prima vedere, nimic nu atrage atenția unui vizitator, însă fântâna din acest loc este cea care face adevărate minuni cu toți cei care au probleme în dragoste.

Să fie oare pentru că și acum se spune că cetatea este protejată de Nemesis, zeița echilibrului în Univers? Pe de altă parte, spun oamenii de știință, în urma cercetărilor arheologice realizate, s-a găsit în interiorul cetății un sistem de încălzire cu totul ieșit din comun de la care se crede că s-au inspiriat tehnologiile din zilele noastre.

Fântâna readuce iubirea în cupluri și îi unește pe cei despărțiți

Până în anul 1958 nimeni nu a știut de existența fântânii, aceasta fiind descoperită absolut întâmplător de niște hoți de cărămizi. Fântâna este unică în arhitectura romano-bizantină, întrucât este forată în plan înclinat, nu pe verticală, așa cum sunt toate fântânile.

Dar asta nu e tot. Din vechi timpuri se știe că apa din interiorul acesteia are puteri nebănuite, pentru că reușește să-i împace pe iubiții certați și să rezolve problemele în dragoste. Acesta este și motivul pentru care tinerii căsătoriți vin în acest loc la puțin timp după unirea destinelor și beau apă, punându-și o dorință după fiecare înghițitură.

Și nu doar ei, ci și orice persoană care nu și-a găsit sortitul. Tradiția spune că oricine va gusta din această apă miraculoasă va avea parte de iubire veșnică și nu se va mai despărți niciodată de persoana iubită.

Sursă foto: traveminit

 

Recomandarile noastre