Un produs banal din bucătărie vă scapă definitiv de mătreață. E fantastic ce poate face și cu tenul

Un produs banal din bucătărie vă scapă definitiv de mătreață. E fantastic ce poate face și cu tenul
Când mătreața apare, aveți senzația că nimic nu o mai poate alunga. Asta pentru că nu știți cel mai tare truc.

Mătreața transformă viața uneori într-un Iad. Mai ales când constatați că nici un tratament care există pe piață nu face minuni. Ce e de făcut într-o astfel de situație.

Un produs banal din bucătărie vă scapă definitiv de mătreață. E fantastic ce poate face și cu tenul

Sarea nu e bună doar în bucate, ci e cu adevărat senzațională și pentru podoaba capilară. Mai ales când aveți un păr uleios. Tot ce aveți de făcut în această situație este să puneți două-trei linguri cu sare în șamponul pe care îl folosiți și să spălați părul. Veți vedea rezultate încă de la prima spălare.

 

Excepțională pentru creșterea părului

Mai mult decât atât, sarea ajută și la creșterea părului. După ce vă spălați podoaba capilară, masați scalpul cu sare de mare timp de zece minute, apoi clătiți. Repetați procedeul de două ori pe săptămână timp de trei luni. În cazul în care aveți mătreață, se recomandă să împărțiți părul în secțiuni, apoi să presărați sare pe scalp.

Masați cinci-zece minute și clătiți. Cea mai bună, spun specialiștii, rămâne sarea de mare, pentru că are rolul de a hrăni scalpul în profunzime. Dacă nu găsiți, puteți să folosiți cu încredere sare de masă iodată.

Cea mai bună soluție pentru a scăpa de coșuri

Pe de altă parte, sarea vă ajută să scăpați și de neplăcutele coșuri. În acest sens, amestecați sare de mare cu o cremă hidratantă. Masați ușor fața, apoi lăsați să acționeze o jumătate de oră și clătiți cu ceai de mușețel. Dacă tenul este uleios, atunci puteți să încercați următorul truc, aducător de mari beneficii.

Puneți apă caldă într-o sticlă cu pulverizator și adăugați o lingură cu sare. Dizolvați bine și când apa ajunge suportabilă pentru ten, aplicați amestecul pe față. Aveți grijă să evitați zona ochilor. Ștergeți ușor cu un prosop la final.

Sursă foto: libertateapentrufemei