Rihanna, dezvăluiri în premieră despre sarcină. Ce are de gând să facă după ce va deveni mamă

Rihanna, dezvăluiri în premieră despre sarcină. Ce are de gând să facă după ce va deveni mamă
Îndrăgita Rihanna așteaptă cu nerăbdare momentul în care va deveni mamă. Dar  o sperie ceva.

Nonconformistă din fire, Rihanna a apărut în toată splendoarea ei pe coperta revistei Vogue.

Rihanna, dezvăluiri în premieră despre sarcină. Ce are de gând să facă după ce va deveni mamă

Ca să apară pe prima pagină a revistei Vogue, Rihanna a avut parte de o ședință extraordinară, în care i-a lăsat pe fotografi să-i pozeze frumoasa burtică. În același timp, vedeta, care va aduce pe lume primul copil, a vorbit despre sarcină, afirmând că nu a planificat nimic cu iubitul ei. Pur și simplu s-a întâmplat, iar de atunci cei doi formează cu adevărat o relație.

„În dimineața următoare am fost în cabinetul medicului și așa a început povestea noastră”

„Nu pot să zic că am planificat. Dar în niciun caz nu am fost împotriva. Nu știu când sunt la ovulație și alte lucruri de genul. Doar ne-am distrat. Apoi am văzut rezultatul testului. Nu am pierdut timp. L-am chemat și i-am arătat. Apoi în dimineața următoare am fost în cabinetul medicului și așa a început povestea noastră”, a spus artista, potrivit stirileprotv.ro.

Care este cea mai mare frică a ei

Pe de altă parte, cântăreața a mărturisit că are o mare teamă. E vorba de depresia postpartum, pe care nu știe dacă va reuși să o gestioneze așa cum trebuie. „Nu o să mai am control asupra emoțiilor? Astfel de povești am auzit de la alte femei și mă sperie”, a spus vedeta.

Am afaceri care nu se conduc singure

Pentru că restricțiile împotriva coronavirusului încă există, ea nu va putea să-i aibă alături pe toți cei pe care-i iubește. Pe de altă parte, bruneta susține că după ce va naște nu va sta acasă, pentru că are afaceri de condus și nu-și permite. „Echilibrul a fost una dintre cele mai mari provocări ale vieții mele. Iar acum va intra în joc un alt om.

Cu toate acestea, am afaceri care nu se vor conduce singure. Mama mea s-a descurcat cu mine și frații mei fără să aibă resursele pe care le am eu, așa că voi face față cu siguranță. Cum va fi? Nu știu sigur”, a mai spus Rihanna.

Sursă foto: voguemagazine