Rihanna este acum oficial cea mai bogată solistă din lume și miliardară, potrivit Forbes. Starul pop deține o avere de 1,7 miliarde de dolari. Dar banii nu provin din muzică, așa cum ne-am fi așteptat. Se estimează că 1,4 miliarde de dolari provin doar din valoarea companiei de cosmetice a Rihannei, Fenty Beauty, anunță BBC.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by R I H A N N A (@ririgalbadd)

Restul averii sale provine în cea mai mare parte de la compania de lenjerie, Savage x Fenty, în valoare de aproximativ 270 de milioane de dolari, apoi urmează câștigurile sale din muzică și actorie. Rihanna deține  a doua avere ca valoare după Oprah Winfrey ca cea mai bogată femeie din lumea show-bizului,

Rihanna este acum oficial cea mai bogată solistă

Rihanna – al cărei nume real este Robyn Fenty – a lansat Fenty Beauty în 2017  într-un parteneriat cu compania de produse de lux LVMH. La acea vreme, ea a spus că scopul liniei era de a face apel la „fiecare tip de femeie” și a lansat 40 de nuanțe de fond de ten diferite, care la acea vreme erau în mare parte fără precedent.  Lansarea a dus în industrie la așa-numitul „Fenty Effect”, unde mărcile rivale și-au extins gama de nuanțe pentru produsele de machiaj pentru persoane de culoare.

Linia i-a adus venituri de peste 550 de milioane de dolari numai în primul său an, a transmis LVMH. Cu toate acestea, nu toate întreprinderile Rihannei au dat roade.

La începutul acestui an, tânăra de 33 de ani a fost de acord cu LVMH să închidă brandul de modă Fenty după mai puțin de doi ani în producție.

Cântăreața din Barbadia a vândut peste 250 de milioane de discuri, dar nu a lansat niciun album de studio din 2016. Cu toate acestea, ea a fost reperată recent filmând un videoclip cu iubitul ei, rapperul A $ AP Rocky.

Sursa foto: Instagram

Primarul Timișoarei surprinde din nou. Iubita lui asiatică este însărcinată

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp