Rihanna și A$AP Rocky păreau a fi îndrăgostiți în timpul unei călătorii în Barbados. Cântăreața în vârstă de 32 de ani l-a întâmpinat în casa copilăriei pe starul A$AP Rocky, pe numele său real Rakim Mayers. Riri i-a prezentat rapperului familia sa, ducându-l acasă la ea în sezonul de Sărbători.

Vacanță romantică în Barbados

Cei doi au petrecut pe un yacht, Rihanna era îmbrăcată într-o rochie verde smarald și A$AP purta un tricou alb și pantaloni scurți. Fotografiile în care au fost surprinși îl arătau pe rapper așezând o mână în mod afectuos pe umărul cântăreței. Amândoi zâmbeau cu gura până la urechi.

De săptămâni în șir circulă zvonuri pe internet și în presa internațională care sugerează că cele două vedete s-au îndrăgostit. Călătoria în Barbados, unde Riri s-a născut și a crescut, a fost văzută ca o confirmare a relației acestora.

„Se cunosc de multă vreme ca prieteni și într-un cadru de lucru, ceea ce face atât de ușor să se înțeleagă, să călătorească împreună și să se implice în viața celuilalt în toată măsura. Au mereu un timp atât de bun împreună și cu siguranță par îndrăgostiți”, a spus o sursă apropiată celor doi.

Istoria conexiunii dintre Rihanna și A$AP Rocky

O sursă apropiată lor a susținut că celebrii muzicieni se află într-o relație după ce au fost văzuți împreună în timpul nopții. Rihanna și A$AP, numele real Rakim Mayers, au o istorie, deoarece artiștii au lucrat împreună în trecut.

Ea l-a prezentat ​​pe rapper în campania sa Fenty Skin în iulie și au făcut interviuri comune cu Vogue și GQ pentru a promova gama de produse. Se pare că perechea se descurcă foarte bine datorită prieteniei lor, așa cum a spus rapperul într-un videoclip la acea vreme.

„Cred că cel mai greu lucru de a lucra cu tine nu este să te prostești și să râzi tot timpul. Totul este comedie. Aceasta este partea cea mai grea. Știi, oamenii sunt atât de mișto că e greu să nu, să nu râzi. Asta e tot. Dar a fost distractiv. Cel mai greu este să nu te distrezi prea mult. Uiți doar că încă ai de lucru la sfârșitul zilei”, a spus rapperul.

 Un fost ministru se luptă pentru viața lui. E în stare critică

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp