Rita Ora ar putea rămâne blocată în Bulgaria de sărbători. Ce a pățit și cum are de gând să se descurce

Rita Ora ar putea rămâne blocată în Bulgaria de sărbători. Ce a pățit și cum are de gând să se descurce
Virusul care face ravagii pe toată planeta continuă să creeze probleme și de sărbători. Din cauza faptului că în Marea Britanie cazurile de infestări cu COVID-19 sunt în continuă creștere, toate zborurile către Regatul Unit au fost suspendate până pe data de 31 ianuarie.

Se pare că Rita Ora este pusă în dificultate din cauza restricțiilor impuse în ultima perioadă în Marea Britanie. Cântăreața s-a confruntat cu furia publicului său acum puțin timp în urmă, fanii criticând-o atunci când a încălcat regulile și a invitat 30 de persoane la petrecerea organizată ei de ziua de naștere, în Londra. Și mai multă furie a izbucnit când în presă a apărut știrea că artista nu a respectat regulile impuse în carantina COVID-19 la întoarcerea în Marea Britanie după un concert în Egipt.

Rita Ora, blocată în Bulgaria

Acum, cântăreața se confruntă cu izolarea în Bulgaria, pentru că zborurile către Regatul Unit al Marii Britanii au fost suspendate până pe data de 31 ianuarie din cauza cazurilor în continuă creștere de infestări cu coronavirus.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de RITA ORA (@ritaora)

„Rita a zburat în altă țară după incidentul petrecerii sale pentru a petrece timp departe de cele întâmplate și a reflecta la gândurile ei. În plus, a lucrat la un videoclip muzical în timp ce se afla acolo. Asta a lovit-o puternic, pentru că știa că a făcut greșeli, dar a vrut să fie clar pentru toată lumea cât de afectată era. Voia doar să se îndepărteze, pentru a sta puțin în afara luminii reflectoarelor. Dar lucrurile s-au schimbat rapid și acum ea poate rămâne blocată acolo pentru că Dumnezeu știe cât timp. În acest moment nu există zboruri înapoi în Marea Britanie până pe 31 ianuarie. Este cel mai rău sfârșit al unui coșmar de câteva luni”, a declarat o prietenă a cântăreței.

Rita Ora a încălcat regulile carantinei

Rita Ora și-a cerut scuze pentru petrecerea organizată de ziua ei de naștere, pentru care „nu are nici o scuză”. Artista s-a oferit în mod voluntar să plătească o amendă de 10.000 de lire sterline pentru găzduirea extravagantului eveniment. Apoi a fost nevoită să își ceară scuze pentru că nu s-a auto-izolat la întoarcerea în Marea Britanie după călătoria ei în Egipt.

„Am zburat recent în Egipt pentru a participa la un eveniment corporativ pentru o companie privată, unde toată echipa mea a urmat protocolul și a prezentat testele COVID-10 cu rezultate negative la sosire, așa cum au cerut autoritățile egiptene. La întoarcerea mea în Marea Britanie, ar fi trebuit să urmez sfaturile guvernamentale și să mă izolez pentru perioada necesară. După cum știți, nu am urmat sfaturile guvernamentale și pentru asta mi-am cerut scuze la începutul acestei săptămâni. Îmi cer scuze din nou, fără rezerve. Deși îmi dau seama că, cuvintele apologetice ale unei vedete pop ar putea să nu aibă prea multă greutate, în special venind din partea celui care a încălcat regulile așa cum am făcut eu. Îmi dau seama că unii ar putea încerca să-mi urmeze exemplul. Mesajul meu către ei este simplu: vă rog să nu. Vina și rușinea pe care le-am purtat săptămâna aceasta pentru greșeala mea sunt imense. În schimb, continuați să ascultați sfaturile guvernului și să luați măsurile de precauție necesare. Voi lua criticile care vin drumul meu pentru că le merit”, a declarat Rita Ora.

Viața bate filmul. Cum s-a îndrăgostit o jurnalistă de „subiectul” ajuns după gratii

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp