Robert Pattinson este actorul principal în filmul The Batman, care va ajunge în cinematografele din Statele Unite ale Americii și în cele din Marea Britanie pe data de 4 martie 2022. Atât Ben Affleck, cât și Michael Keaton își vor relua rolurile în filmul The Flash, al lui Andy Muschietti, care va ajunge pe marile ecrane în data de 4 noiembrie 2022.

Săptămâna trecută, președintele DC Films, Walter Hamada, a spus că există diferiți Batman simultan în Earth 1 (Ben Affleck și Michael Keaton) și Earth 2 (Robert Pattinson).

„Nu cred că altcineva a încercat vreodată (conceptul de multivers pe ecran). Dar publicul este suficient de sofisticat pentru a-l înțelege. Dacă facem filme bune, vor coopera cu ele”, a declarat Walter Hamada.

Atunci când criticul de la Hollywood, Néstor Bentancor, l-a întrebat pe reporterul Brooks Barnes dacă Michael Keaton își va obține propria franciză Batman, el a spus da.

„Mă refeream la *un film* în care s-a anunțat că se află Keaton, nu la un set din propriile sale filme Batman. Dacă aș avea informații despre el dincolo de Flash, aș fi spus în mod evident”, a spus Brooks Barnes.

Ben Affleck „nu a mai vrut să fie Batman”

Pe de altă parte, criticul Scott Mendelson a scris pe Twitter că Ben Affleck „nu a mai vrut să fie Batman”, deoarece Batman vs Superman: Dawn of Justice din 2016 „a încurcat totul atât de rău”. Scenaristul în vârstă de 48 de ani, premiat cu Oscar, a fost angajat să joace, să scrie și să regizeze The Batman, dar a renunțat în 2019 pentru că „nu a putut”.

„Am încercat să regizez o versiune a acesteia și am lucrat cu un scenarist foarte bun, dar pur și simplu nu am putut veni cu o versiune. Așa că m-am gândit că este timpul să las pe altcineva să tragă cu el. Au niște oameni foarte buni, așa că sunt încântat”, a spus Ben Affleck în cadrul emisiunii Jimmy Kimmel Live! în 2019.

Nu cântați în baie?! Nu e bine!  Iată de ce trebuie urgent să începeți să o faceți!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp