Rochița de pandemie a lui Carmen Iohannis. Cum a evoluat ținuta școlară în garderoba Primei Doamne

Rochița de pandemie a lui Carmen Iohannis. Cum a evoluat ținuta școlară în garderoba Primei Doamne
În prima zi de școală, Carmen Iohannis a fost ”dată dispărută”. Toată lumea se întreba cum de nu este prezentă la deschiderea noului an școlar.

În prima zi de școală, Carmen Iohannis nu a mai postat fotografii cu elevii săi de la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu, așa cum a făcut în anii din urmă. A preferat să posteze doar mesajul președintelui Klaus Iohannis, la deschierea noului an școlar. Însă nu a renunțat să poarte rochiță de colecție, așa cum face la toate prezențele publice. Uite cum a evoluat ținuta școlară în garderoba Primei Doamne.

În prima zi de școală, Carmen Iohannis a fost ”dată dispărută”. Toată lumea se întreba cum de nu este prezentă la deschiderea noului an școlar. Iată, că soția președintelui a venit cu mască, a fost discretă. A îmbrăcat o rochiță înflorată, din colecția de toamnă. De remarcat că, de data aceasta, rochița a depășit nivelul genunchilor, nu a mai fost scurtă ca în alte ocazii. Anul trecut, a purtat o rochiță (foto) care era cât pe ce să îi arate zonele intime, din cauză că era scurtă și bătea vântul.

Carmen Iohannis a îmbrăcat o rochiță înflorată, în prima zi de școală 2020

”În prima zi de scoala, Prima Doamna Carmen Iohannis poartă design românesc semnat Andrea Tincu. Este o rochie din noua colecție, custom made, cu printul inspirat din flori românesti rare, de munte”, a scris designer-ul ieșean Andreea Tincu.

Rochița fără mâneci este din colecția ”Hora Florilor”, este frumos colorată cu flori de munte care sunt și nominalizate: floarea de colt, măceșul sălbatic, papucul doamnei, garofița Piatra Craiului, bujorul românesc, gentiana.

Carmen Iohannis a fost așteptată în prima zi de școală, luni, 14 septembrie, dar a trecut neobservată. Poate pentru că a venit mai devreme, poate pentru că purta mască.

„Ne-a fost dor și unii de alții și de doamna dirigintă și de școală. O să respectăm măsurile de precauție și o să avem grijă să nu ne îmbolnăvim. Încă nu cunoaștem detalii despre cum va fi anul școlar, dar suntem pregătiți. Doamna dirigintă știu că abia așteaptă să ne vadă, ne-a recomandat cărți pe perioada vacanței și ne-a spus să avem grijă de noi ca să ne revedem cu bine. Anul acesta nu cred că vom păstra tradiția îmbrățișării cu doamna dirigintă, dar selfie îl vom face cu măștile pe față și la distanță”, au spus elevii soției președintelui României citați de turnulsfatului.ro.

Metroul din Drumul Taberei este inaugurat astăzi. Cum arată stațiile!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp