Și-a pus un cercel la 40 de ani și nu s-a mai oprit. Acum are 561 piercing-uri

Și-a pus un cercel la 40 de ani și nu s-a mai oprit. Acum are 561 piercing-uri
Și-a pus un cercel la 40 de ani și nu s-a mai oprit. A vrut să fie diferit și a intrat de două ori în Cartea Recordurilor. Neamțul Rolf  Buchholz este cel mai tatuat și are cele mai multe piercing-uri din lume.

Neamțul Rolf  Buchholz (65 de ani) este cel mai tatuat bărbat și are cele mai multe piercing-uri din lume. Este de profesie informatician și locuiește în Dortmund. L-ați văzut recent la ”Chefi a cuțite”, dar a venit și la Convenția Internațională de Tatuaje de la București, în 2018.

A intrat de două ori în Cartea Recordurilor, în 2012 și 2019.

Rolf  Buchholz și-a pus un cercel la 40 de ani și nu s-a mai oprit

Neamțul Rolf  Buchholz a vrut să fie diferit, special. La 40 de ani,  în 1999, a descoperit lumea piercingurilor. Acum are un total de 561 piercing-uri în diferite părți ale corpului.

Neamțul Rolf Buchholz are 561 de cercei pe corp

A fost înscris în Cartea Guinness în 2012 și 2019. Și-a pus 170 de piercing-uri pe față, inclusiv 94 pe buză, 25 pe sprâncene, 8 în nas și 278 în zona genitală.

Însă, bărbatul nu era chiar mulțumit de cum arată. Și-a făcut două implanturi sub formă de coarne false pe frunte.

De asemenea, are implanturi la vârful degetelor și limba este despicată. Bărbatul are o pasiune pentru tatuaje care îi acoperă întreg trunchiul și membrele.

Rolf Buchholz are tatuaje pe tot corpul

Rolf are și tot corpul tatuat și cu implanturi de silicon sub piele, el deținând și recordul de omul ce cele mai multe modificări corporale.

La 40 de ani și-a făcut primul tatuaj și tot atunci și-a pus primii cercei, după ce a fost la o convenție a tatuajelor din Berlin.

Rolf  Buchholz are acum 561 de cercei

Rolf  Buchholz lucrează pentru o companie de telecomunicații din Germania. „Cerceii nu mă deranjează când mănânc și multă lume mă oprește pe stradă să facă poze cu mine”, a declarat bărbatul.

El apare ocazional la evenimente și în cluburi, iar oamenii vor să facă poze cu el.

Însă, în 2014 a vrut să cânte într-un hotel de lux din Dubai în clubul de noapte Cirque le Soir, dar i s-a refuzat intrarea. Foto: Facebook


Povestea unui geniu chinuit. Toulouse-Lautrec, artă și cabaret la Moulin Rouge

Sinucidere din dragoste ca în filmele indiene. Actorul n-a mai rezistat