Justin Bieber a transformat un Rolls-Royce de 330.000 de mii de dolari într-un automobil ultra-futurist

Justin Bieber a transformat un Rolls-Royce de 330.000 de mii de dolari într-un automobil ultra-futurist
Justin Bieber a avut întotdeauna o pasiune pentru mașini. Dar cel mai recent autoturism al său poate fi cel mai ambițios de până acum.

Un Rolls-Royce futurist. Se spune că artistul a apelat la atelierul de reparații preferat pentru câteva modificări la un Rolls-Royce Wraith din 2018. Mașina are un preț de 330.000 de mii de dolari (238.000 de lire sterline) și o strălucire futuristă elegantă.

Un Rolls Royce futurist

Un Rolls-Royce futurist. West Coast Customs din Burbank, California, a fost fericit să arate transformarea fină a mașinii. I-au acoperit roțile și au adăugat un strat de vopsea argintie mată. Magazinul descrie creația lor ca „un Rolls Royce futurist, inspirat de uimire, care poate fi condus zilnic, diferit de oricare altul”, și nu este greu de văzut de ce.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de West Coast Customs (@westcoastcustoms)

„În urmă cu 4 ani, Rolls Royce a dezvăluit 103EX Vision 100. Când am văzut conceptul de mașină ne-am întrebat de ce nu poate exista astăzi o mașină atât de inspirată. După ani de cercetare și dezvoltare, am creat propria noastră versiune a 103EX. Un Rolls Royce futurist, inspirat, care poate fi condus spre deosebire de oricare altul”, au scris ei.

Noul album al lui Justin Bieber

Între timp, Justin Bieber a lucrat din greu la al șaselea album de studio. Într-un videoclip pentru piesa Anyone, care s-a dovedit a fi o lovitură în topuri, el și soția Hailey arată uimitor.

Super-cuplul din showbiz s-a căsătorit într-o ceremonie secretă în 2018, înainte de a face un mega-bash în anul următor.

Lista de invitați a fost plină de prieteni celebri. Hailey a dezvăluit momentul exact în care s-a îndrăgostit de Justin. S-au întâlnit pentru prima dată în 2011, când Hailey era un fan care l-a întâlnit în culise la unul dintre concertele sale.

Horoscop Minerva – 10 februarie. O zi ca și cum am sta pe un butoi de pulbere