Românca Monica s-a aruncat în fața trenului, în Spania

Românca Monica s-a aruncat în fața trenului, în Spania
O tragedie s-a petrecut în Spania: românca Monica s-a aruncat în fața trenului și a tras-o după ea pe prietena ei, cele două fiind spulberate pe șine. Tânăra, de 30 de ani, nu are pe nimeni și nu se știe dacă va veni cineva să ridice corpul ei de la morgă.

Românca Monica (30 de ani) s-a aruncat în fața trenului, în Barreda (Torrelavega), în Spania. “Vreau să fiu fericită!”, a strigat românca și a tras-o după ea pe prietena ei, cele două fiind spulberate pe șine. Prietena ei a încercat să o salveze, a murit și ea, scrie ziarulromanesc.es.

Românca Monica s-a aruncat în fața trenului

Românca avea 30 de ani și o fetiță care o aștepta în România. Vecinii spun că trecea printr-o perioadă foarte grea şi că mama ei a murit.

Două femei au fost ucise de un tren în Barreda (Torrelavega), după ce una dintre ele a încercat să o împiedice pe cealaltă să sară pe șine. Monica, o româncă în vârstă de 30 de ani, a vrut să se sinucidă, iar Julia, 42 de ani, o dominicană, a vrut să o împiedice. O vecină a văzut de la fereastra casei ei toată scena, iar a doua zi a mers la locul unde cele două femei au murit și a pus un buchet de flori.

Femeia nu le cunoștea pe cele două, dar a aflat în oraș că sunt străine. E motivul pentru care le-a adus acest omagiu: “Cred că au fost singure aici, este un mod de a le păstra amintirea, puțin.”, a declarat ea, pentru El Pais.

Martorii povestesc că cele două locuiau împreună și s-au certat în seara accidentului, iar una dintre ele a ieșit în stradă și s-a dus spre calea ferată. Cealaltă a urmat-o la scurt timp și au continuat să se certe lîngă linii. Cele două locuiau într-un apartament deasupra barului El Pedal, unde mergeau des. Au fost fete bune!”, e tot ce spune unul dintre chelneri.

Românca nu are pe nimeni

Junior Gomez, care are 13 ani, nu poate uita scena la care a asistat de la balconul de la etajul doi. Băiatul explică că tânăra româncă a urlat “Vreau să fiu fericită!”, apoi s-a smuls din brațele prietenei care încerca să o țină și locomotiva a lovit-o în plin. Julia era încă agățată de Monica și a fost trasă sub tren.

Mama lui Junior a povestit că tânăra româncă trecea printr-o perioadă foarte grea, că mama ei a murit şi că avea o fiică în România. Românca nu are pe nimeni și nu se știe dacă va veni cineva să ridice corpul ei de la morgă.