Românul s-a născut poet. Dănileț nu face excepție. Exclusiv

Românul s-a născut poet. Dănileț nu face excepție. Exclusiv
Cristian Dănileț, fost membru în CSM este o apariție cât se poate de inedită pe rețelele de socializare. Ca să fie în ton cu trendurile, celebrul judecător și-a făcut inclusiv cont de Tik Tok, unde e urmărit, momentan, de puțin peste 180 de persoane.

Săptămâna aceasta, Dănileț a fost făcut praf de Mircea Badea în legătură cu o postare cu drujba în mână pe canalul său de TikTok, pe care Rețete și vedete a semnalat-o și comentat-o în 2 august, sub titlul Ce face judecătorul Cristi Danileț în vacanță. Râzi cu gura până la urechi.

Judecătorul s-a filmat tunzând gardul viu din curte, cu un fel de drujbă. „Oi fi eu #horror dar nu e film de groază”, scrie Dănileț pe video-ul în care, pentru început, flutură amenințător drujba pornită.

 

View this post on Instagram

 

Oi fi eu #horror, dar nu e film de #groaza.

A post shared by Cristi Danilet (@cristidanilet) on

Magistratul Cristi Danileț poartă șlapi, bermude albastre, tricou alb și o șapcă de baseball roșie pe cap. Drujba e electrică, cu cablu. „Eu cred că a văzut filmul ăla American Psycho. Știi ce zic? Cred că l-a văzut, i-a plăcut și a zis să facă un remake”, a punctat Mircea Badea.

De ce merită urmărit contul de Tik Tok al lui @cristidanilet

Dar asta nu e tot, mai sunt și alte surprize pe conturile de social media ale celebrului judecător. Tot pe Tik Tok, cunoscutul judecător a postat un film scurt în care jonglează. ”Hai la #mere, neamule” a scris acesta alături.

 

View this post on Instagram

 

Hai la #mere, neamule!

A post shared by Cristi Danilet (@cristidanilet) on


Gest emoționant. Doi antreprenori duc specialități de cafea medicilor ce tratează pacienții cu COVID-19

Megan Fox și Machine Gun Kelly îndrăgostiți lulea! Imaginea la bustul gol cu care actrița se mândrește


După ce s-a pozat călare, a încercat și o schemă de karate, pe un fond muzical adecvat: „După așa răspuns, hai să zicem că mi se pare”, a scris în dreptul postării în care lovește puternic cu piciorul dușmanul imaginar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristi Danilet (@cristidanilet) on

Tot de pe social media i s-a tras lui Dănileț și o reducere salarială. Acum un an, Secția pentru judecători în materie disciplinară din CSM a decis sancționarea lui Cristi Dănileț cu „diminuarea indemnizației de încadrare lunare brute cu 5% pe o perioada de 2 luni”, pentru o postare făcuta de magistrat pe contul său de Facebook. Magistratul mai are și blog și site.

Poezie în stare pură

Ultima găselniță a judecătorului Cristi Dănileț a fost să scrie versuri. S-a pozat cu masca pe figură, la biroul din sala de judecată și a rimat după cum urmează: „Fie soare, fie vânt, fie pandemie/ Noi ne facem conștiincios a noastră datorie”. Păcat că nu se pot auzi și aplauze în fundal. Dar se poate lăuda cu peste 300 de aprecieri – inimioare.

Sursa: Instagram