Rona Hartner nu mai poate scăpa de fostul soț. Pentru că se simte hărțuită, vedeta i-a trimis un mesaj dur

Rona Hartner nu mai poate scăpa de fostul soț. Pentru că se simte hărțuită, vedeta i-a trimis un mesaj dur
Rona Hartner e o femeie asumată, care întotdeauna a știut ce a vrut de la viață. Iar când ia o hotărâre, nu dă niciodată înapoi.

Până acum n-a avut parte de dragostea pe care și-a dorit-o, dar Rona Hartner nu și-a pierdut niciodată speranța.

Rona Hartner nu mai poate scăpa de fostul soț. Pentru că se simte hărțuită, vedeta i-a trimis un mesaj dur

În 2023 se împlinesc doi ani de când Rona a divorțat de fostul soț. Dar, ce să vezi? Bărbatul și-a dat seama că femeia ca ea găsește mai rar și acum o vrea înapoi. Doar că ea nu vrea, conștientă fiind de faptul că niciodată ciorba încălzită nu va mai fi la fel. Mai mult, ar fi peste principiile ei pe care nu le vrea să le încalce. Așa că i-a explicat frumos fostului că nu mai e cale de împăcare, dar el nu vrea să înțeleagă și o sună continuu.

„El încă n-a procesat că ne-am despărțit”

„Fostul m-a tot sunat. Fostului îi e cam greu să înțeleagă că noi chiar ne-am despărțit, în curând se fac doi ani. Lui îi e foarte greu să creadă chestia asta. În martie 2023 se fac doi ani de la despărțire. El încă n-a procesat că ne-am despărțit. (…) Cu foarte multă empatie încerc să îi aduc aminte că suntem despărțiți și că așa vom rămâne.

„Dacă am plecat dintr-un loc, am plecat”

De bine oamenii nu divorțează. Ideea este că eu de acolo de unde plec, nu mă mai întorc, să fie foarte clar. Dacă am plecat dintr-un loc, am plecat.  Este foarte important în viață să respecți ceea ce ai trăit și să procesezi procesul de închidere a ușii”, a mărturisit vedeta pentru Antena Stars.

Care a fost motivul divorțului

În iulie acest an, ea a vorbit despre divorțul de fostul soț și a lăsat să se înțeleagă și care ar fi motivul. „Uneori, persoana care vrea să te câștige stă foarte mult cu tine. Te face foarte fericit pe tine și vrea să distrugă tot ce e în jurul tău, să te izoleze. De aceea, vezi dacă persoana cu adevărat te iubește privind cât de mult îți iubește anturajul din jurul tău și lumea din jurul tău”, a spus Rona Hartner în emisiunea „Vorbește lumea”.

Recomandarile noastre