Ronaldo dezbrăcat, iubita lui îmbrăcată! Plajă pe yacht, la St. Tropez

Ronaldo dezbrăcat, iubita lui îmbrăcată! Plajă pe yacht, la St. Tropez
Le place mult pe yacht lui Cristiano Ronaldo și iubitei sale, Georgiana! Și în acest weekend au petrecut la bordul vasului de 5,5 milioane de lire sterline.

Celebrul fotbalist a fost surprins de paparazzi, vineri, împreună cu toată familia, relaxându-se pe yachtul său, într-o mini-vacanță la St.Tropez. Georgiana și cei patru copii ai lor s-au jucat mult pe punte, așa cum o fac de obicei. Iar Riviera Franceză e unul dintre locurile lor preferate.

Cuplul s-a îmbarcat cu fiica lor de 2 ani, Alana Martina, cu fiul lui Cristiano, Cristiano Ronaldo Jr, în vârstă de 10 ani, și cu gemenii fotbalistului – Eva și Mateo, de 3 ani.

Ineditul momentelor surprinse pe aparatul de fotografiat constă în felul în care apar, sub soarele torid, Cristiano și Georgiana.

S-a întors lumea cu susul în jos! Cristiano apare pe jumătate dezbrăcat, cât se poate de sexy, în timp ce iubita sa e îmbrăcată de sus și până jos, de parcă ar merge la jogging într-un parc.

Fotbalistul , în vârstă de 35 de ani, și-a etalat trupul bronzat, plin de mușchi, purtând doar niște pantalonași scurți de plajă, ultimul model Dolce & Gabbana. Foarte șic, de altfel. Pare că se pregătea să sară în apă ca să se răcorească, având în mână ochelarii subacvatici.

Georgiana, în schimb, este îmbrăcată într-un tricou alb cu mâneci lungi și o pereche de pantaloni mulați. Puțină piele la vedere, de data aceasta. Dar o ținută perfectă pentru joaca cu cei trei copii mititei.

Povestea celor patru copii ai fotbalistului

Până să o cunoască pe Georgiana, Cristiano Ronaldo devenise tatăl a trei copii.

Sportivul nu a dezvăluit public identitatea mamei lui Cristiano Jr, acum în vârstă de 10 ani, dar păstrează custodia completă a fiului său cel mai mare.

În 2017, Cristiano a devenit tatăl gemenilor săi, Eva și Mateo, prin intermediul unei mame surogat din Statele Unite.

Cel mai mic copil al său, Alana, s-a născut pe 12 noiembrie 2017 și este fiica biologică a Georginei, care era vânzătoare într-un magazin din Madrid, atunci când a văzut-o Ronaldo și s-a îndrăgostit pe loc de ea.

De când sunt împreună, viața lui Cristiano și a Georgianei se învârte între acești patru copii. Și sunt mereu fericiți. Chiar dacă nu și-au oficializat relația și nu au făcut o nuntă grandioasă.

.Foto: DailyMail și Instagram

Se despart sau nu Walter și Raluca Zenga? Dezbatere intensă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp