Rose Leslie şi Kit Harington, iubiții din „Game of Thrones”, au devenit părinţi

Rose Leslie şi Kit Harington, iubiții din „Game of Thrones”, au devenit părinţi
S-au îndrăgostit pe platourile de filmare unde au jucat exact rolul unor îndrăgostiți, și au devenit unul din cele mai îndrăgite cupluri. Acum au devenit părinți.

Actorii Rose Leslie şi Kit Harington, iubiții din „Game of Thrones”, au devenit părinţi. Cei doi au un băiețel și au fost fotografiați pe stradă, în timp ce mama îl poartă la piept pe cel mic.

Page Six a publicat marţi mai multe fotografii realizate în Londra.  Un reprezentant al cuplului a declarat pentru revista People că părinţii sunt „foarte, foarte fericiţi”.

Rose Leslie şi Kit Harington, iubiții din „Game of Thrones

Rose Leslie şi Kit Harington au jucat în cunoscutul serial „Game of Thrones” rolurile îndrăgostiţilor Jon Snow şi Ygritte. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare în 2012.

„Mereu am fost incredibil de recunoscătoare față de Game of  Thrones, deoarece a deschis această peșteră a comorilor cu proiecte minunate. Acest lucru este corelat cu faptul că acum sunt căsătorită, după ce am întâlnit o persoană minunată în serial. A fost atât de distractiv să te îmbolnăvești, să ai arc și săgeți, să porți blănuri false și să faci acel accent. A fost minunat să fac parte din acest proiect”, mărturisea Rose Leslie.

După cinci ani au anunțat logodna. Cei doi s-au căsătorit în anul 2018, la Rayne (Inverurie), iar petrecerea a avut loc într-un castel din Aberdeenshire. Rose Leslie a crescut în Aberdeenshire, înainte de a se muta la Londra și a-și începe cariera în actorie. Leslie a jucat timp de doi ani în serialul HBO, în timp ce Harrington a apărut în toate sezoanele. El a și devenit cel mai îndrăgit actor al serialului.

Leslie şi Harington, amândoi în vârstă de 34 de ani, au anunţat în luna septembrie a anului trecut că aşteaptă primul copil.

Sursa foto: Instagram

Ultimele noutăți în divorțul „Talismanului” Alin Oprea de Larisa. Cum a decurs prima înfăţişare