Ultimele noutăți în divorțul „Talismanului” Alin Oprea de Larisa. Cum a decurs prima înfăţişare

Ultimele noutăți în divorțul „Talismanului” Alin Oprea de Larisa. Cum a decurs prima înfăţişare
După rundele premergătoare, care s-au desfășurat în presă, divorțul  a ajuns pe masa judecătorului. Va fi cu cântec, cei doi au dovedit deja că nu pot altfel.

Ultimele noutăți în divorțul „Talismanului” Alin Oprea de Larisa vin  de la Tribunal, unde aceștia au avut, ieri, prima înfăţişare la tribunal în procesul de separare.

Amintim că solistul trupei Talisman s-a separat de soția sa, care a și plecat cu cei doi copii ai lor la Londra, de mai mult timp. Alin Oprea și-a refăcut viața: s-a apucat de sport, și-a făcut implant de păr și are alături o nouă femeie, despre care spune că e „jumătatea” lui. Cei doi se iubesc și se sprijină reciproc. A fost emoționant mesajul pe care i l-a transmis aceasta de ziua lui. Pe de cealaltă parte, în tot scandalul divorțului, s-au spus lucruri grele. Larisa l-a acuzat pe tatăl copiilor ei că a început să bea necontrolat, dar și că făcea muzică de proastă calitate. El a încercat să explice și a spus că femeia are o mare parte din vină, pentru că ar fi avut mai multe relații extraconjugale.

Ultimele noutăți în divorțul „Talismanului” Alin Oprea de Larisa

După mult timp în care nu și-au vorbit, acum cei doi s-au revăzut din nou, fizic. „Un om normal ar fi venit să ne salute. Este prea mult ceea ce cerem, un bună ziua. Tot timpul găseşte motive pentru care să nu vorbească cu copiii. Ne-a îmbolnăvit pe noi toţi. Trebuie doar să dovedesc că merit numele de Oprea, în rest nu mai există martori şi alte dovezi”, a declarat Larisa pentru Antena1. Femeia e hotărâtă: nu mai există nicio cale de împăcare.

„Este foarte clar că nu mai avem cum să convieţuim împreună. Eu îi mulţumesc pentru cei 23 de ani de căsătorie, îi mulţumesc pentru aceşti copii, ei sunt minunile mele. Eu pentru ei trăiesc. Şi-a înregistrat propriul copil, a pus telefonul pe masă, cică să îi arate ceva, dar de fapt îl înregistra, nu a avut discuţii normale cu copii. Denisa merge la psiholog, şi probabil o să merg şi eu”, a mai spus Larisa Oprea.

De cealaltă parte, Alin e optimist în privinţa procesului. “Îmi doresc să se facă mai cald. Şi afară şi în suflet. În sufletul meu procesul s-a încheiat, eu sunt divorţat de mult. A fost o înţelegere comună, eu i-am spus că am o relaţie cu altcineva după ce am aflat de infidelităţile ei. Susţin tot ce am declarat, probele sunt depuse”, a declarat artistul, pentru aceeași sursă.

Transformare totală. Cum arăta Anda Adam înaintea operațiilor estetice

Horoscop Minerva – 17 februarie. Balanțele trebuie să evite deciziile majore