Roxana Ciuhulescu a scăpat de tot ce a fost mai greu. N-a mai putut amâna

Roxana Ciuhulescu a scăpat de tot ce a fost mai greu. N-a mai putut amâna
Luni întregi a avut dureri groaznice și a amânat operația cât a putut de mult, dar Roxana Ciuhulescu nu a putut să scape de operație.

O discopatie i-a dat viața peste cap Roxanei Ciuhulescu. Fosta prezentatoare a reușit să rezolve o problemă extrem de complicată.

Roxana Ciuhulescu a scăpat de tot ce a fost mai greu. N-a mai putut amâna

Roxana a vorbit pentru prima dată de problemele ei de sănătate cu câteva luni în urmă, dar a așteptat să meargă la Survivor România 2022, apoi să ajungă la spital.

„Nu mă pot opera acum, trebuie să merg la finala «Survivor»! Trebuie refăcută articulația, medicii mi-au extras deja lichidul de acolo. Când plouă, însă, sau la schimbările astea de vreme, mă doare foarte tare! Am avut momente când nu puteam să calc!

„Operația implică, însă, o recuperare de lungă durată. Va trebui timp de patru luni să mă deplasez în cârje”

Mi-au făcut RMN, iar diagnosticul pus de medic a fost unul grav: ruptură de menisc și ligament încrucișat. Am mers la cel mai bun doctor, trebuie să mă operez, n-am cum să scap. Medicul mi-a zis că trebuie refăcută articulația. Operația implică, însă, o recuperare de lungă durată. Va trebui timp de patru luni să mă deplasez în cârje”, a mărturisit Roxana, pentru Click.

„Asta e, la 1.92 metri, te dor toate. Am discopatie”

Vedeta a fost luată cu ambulanța chiar în timpul show-ului, după ce sănătatea i-a jucat feste, iar medicii i-au recomandat să părăsească concursul. Situația s-a agravat, iar Roxana a fost nevoită să ajungă pe masa de operație. Ea s-a mutat recent și în casă nouă, iar efortul depus și-a spus cuvântul.

„Am fost anchilozată de spate, l-am vizitat pe domnul doctor Codorean că nu mă mai puteam mișca. Asta e, la 1.92 metri, te dor toate. Am discopatie. (…) Ne-am mutat și am avut o perioadă foarte încărcată. Dimineața la birou, după amiaza am fost ocupați cu casa. Am muncit pe rupte. Am cărat de toate”, a declarat Roxana Ciuhulescu, pentru Playtech.