Roxana Vancea a stârnit panică din nou. Uite ce se întâmplă chiar acum, înainte să nască

Roxana Vancea a stârnit panică din nou. Uite ce se întâmplă chiar acum, înainte să nască
Frumoasa Roxana Vancea, cunoscuta ca fost vecină de la Neața cu Răzvan și Dani, continuă să stârnească valuri de emoție, dar și de intrigi în mediul online. Fanii ei au început s-o certe, apoi s-au luat la ceartă între ei, după ce bruneta s-a pozat așa!

Vancea e gravidă în 9 luni și urmează să nască foarte curând. Totodată, ea nici acum nu a renunțat la ședințele de sport și silueta ei pare a fi mai subțire decât era înainte de sarcină.

De-a lungul timpului, Roxana Vancea s-a pozat cu burtica, arătând evoluția sarcinii, însă această ultimă fotografie a stârnit scandal în mediul online.

Fanii au certat-o că e mult prea slabă, apoi s-au certat între ei, o parte fiind pe baricada brunetei. „Dacă e sănătoasă, care e problema că e slabă?”, a sărit o mămică în apărarea „vecinei”.

Cert este că în showbizul românesc rareori s-a văzut o siluetă de gravidă precum cea a Roxanei Vancea. Din punct de vedere medical, ea a spus că lumea nu are de ce să-și facă griji. E sub atenta monitorizare a medicului său, iar băiețelul care urmează să vină pe lume are greutatea potrivită.

Roxana Vancea a ales să nască într-o clinică privată, însă nu se știe dacă va opta pentru cezariana sau o naștere naturală.

„Nu mă îngraș pentru că mănânc sănătos. Femeile însărcinate se îngrașă în perioada aceasta pentru că așa vor ele, le place să mănânce mult, nu că au pofte. Acesta este un pretext, ele iubesc mâncarea și dau vina pe pofte”, a declarat Roxana Vancea.

Soțul ei, Dragoș Paiu, e dedicat total în această perioadă. „Îmi pupă burta toată ziua, vorbește cu bebele din burtică. Nu mă lasă să fac mai nimic prin casă”, a mai spus Roxana Vancea.

Soțul vedetei mai are un băiețel, Milan, dintr-o relație anterioară, iar acum tot băiețel îi va dărui și Roxana. Vor fi o familie minunată, deoarece Milan petrece foarte mult timp cu ei. Roxana povestea într-un interviu mai vechi că merg peste tot unde băiatul se poate distra, iar un anume loc de joacă e preferatul lui. Ocupându-se atât de mult de Milan, crede că îi va fi ușor cu băiețelul care va veni curând în casa lor.