Roxana Vancea, cu fiul de șapte zile la tv. Este mândră de ce nume i-a ales

Roxana Vancea, cu fiul de șapte zile la tv. Este mândră de ce nume i-a ales
Roxana Vancea și-a aratat, pentru prima dată fiul în vârstă de numai șapte zile. Familionul a fost prezent prin Skype la Teo Show.

Roxana Vancea, soțul Dragoș, Milan, fiul soțului vedetei din relația anterioară, s-au așezat comod în fața camerei video. Sigur că nu a lipsit noul membru al familiei. Băiețelul cu nume sfânt.

Roxana Vancea (30 de ani) este proaspăt mămică. „Bebele e foarte cuminte, doarme foarte mult, Milan este in extaz ca are un frățior.”

Roxana Vancea cu fiul de șapte zile la tv

Roxana Vancea (30 de ani) este proaspăt mămică. „Bebele e foarte cuminte, doarme foarte mult, Milan este în extaz ca are un frățior, Dragoș se odihnește, eu mă odihnesc. Toată lumea e bine”, a spus Roxana Vancea.

Pare adevărat pentru că Roxana Vancea arată extrem de bine. De obicei, după o sarcină, rămîn câteva kilograme în plus. Teo Trandafir a fost curioasă să afle cum a reușit aceasta să-și păstreze silueta de invidiat.

„În timpul sarcinii am luat numai 5,5 kg, am ajuns in spital cu 52,5 Kg,  iar a doua zi aveam 48. Acum am 47 kg. De săptămâna viitoare, mă apuc de antrenamente pentru că (doctorii – n.r.) mi-au dat voie J”, a spus vedeta.

 

Roxana Vancea, în căutarea unui nume

Fericita mămică a dezvăluit, la ”Teo Show”, care va fi numele pe care-l va purta bebelușul.

„Într-o dimineață, mi-a trimis mama soacră un filmuleț cu părintele Arsenie Boca, din care am aflat ca numele real era Zian Boca. Mi-am spus că asta este un semn, pentru ca eu toata ziua căutasem nume. Am hotărât, ca până la urmă, să rămânem la Zian”, a declarat Roxana Vancea, la ”Teo Show”.

Roxana a postat și prima imagine cu cel mic, în timp ce îl ține de mână, iar fanii au fost pur și simplu în delir. Fosta iubită a lui Mihai Bendeac spune că nu îi este teamă să înceapă meseria de mămică, dar se mai gândește câteodată cum se va descurca cu băieții. Ea nu-și dorește să fie o mamă autoritară, însă e hotărâtă să-i ofere o educație ca la carte copilului.