Știe ce o va aștepta când bebelușul va veni pe lume, așa că Roxana Vancea și-a luat o vacanță binemeritată. Iată cum s-a fotografiat fosta asistentă tv ca să-și surprindă admiratorii.

Roxana Vancea profită cât mai poate. Ce a hotărât vedeta însărcinată în patru luni

Cu puțin timp în urmă, frumoasa Roxana Vancea a plecat cu băieții ei preferați într-o vacanță într-un loc exotic. A ales Egiptul și s-a fotografiat pe marginea unei piscine care arată fenomenal. Aceasta a purtat un costum de baie care i-a scos în evidență formele frumoase și fanii au fost surprinși să o vadă cum arată la aproape patru luni de sarcină.

Atât de bine se prezintă că nimeni nu ar bănui măcar că aceasta este însărcinată. Nu e de mirare că vedeta nu a pus nici un gram pe ea, pentru că are un stil de viață sănătos și este o împătimită a sportului. Chiar și așa, nimeni nu se aștepta la așa o imagine seducătoare ca cea din Egipt.

Este foarte posibil să aducă pe lume un băiețel

Bruneta a anunțat că este însărcinată cu puțin timp în urmă și a mărturisit că este foarte posibil să nască un băiețel. „După ultima ecografie sunt 70% șanse să nasc un băiat. Problema a fost că s-a întors cu spatele, așa stă el. Mi-a fost rău în prima lună când am rămas însărcinată. Aveam grețuri.

După două luni, nu am mai avut nimic. Nu mai am voie să fac abdomene. Medicul mi-a zis că în trimestrul doi o să mă simt ca o femeie normală, iar în trimestrul trei va fi mai greu. O să am dureri de spate, pentru că mi-au crescut foarte mult sânii și eu sunt foarte slabă”, a afirmat Roxana Vancea cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp