Ruby e foarte atentă la imaginea sa. Nu ar putea să trăiască fără…

Ruby e foarte atentă la imaginea sa. Nu ar putea să trăiască fără…
E spontană, simpatică și mereu pusă pe șotii, așa că Ruby a devenit un etalon pentru adolescente și tinere.

De câte ori nu ați admirat bijuteriile lui Ruby? Aveți și de ce, pentru că artista are gusturi și nu se uită la bani.

Ruby e foarte atentă la imaginea sa. Nu ar putea să trăiască fără…

Într-un interviu pentru Ego.ro, cântăreața a vorbit despre bijuteriile sale preferate, pe care le adoră și a mărturisit și lucrurile la care nu ar putea niciodată să renunțe. Este vorba de cerceii pe care îi are, convinsă fiind că aceștia au puterea de a schimba orice ținută.

„Nu aș renunța la cercei niciodată, îmi place să mă folosesc de aceste accesorii mereu, chiar și când nu port altceva. Accesoriile pot să transforme o ținută, contează foarte mult. Repet, o pereche de cercei are puterea de a schimba chiar și un tricou alb, simplu”, a mărturisit Ruby.

„Îmi place să îmi fac lucruri personalizate”

Pentru brunetă nu contează prețul, ci calitatea și adoră să-și poarte și lucruri personalizate, fiind extrem de atentă la materiale și cusături. „Am accesorii de toate felurile, de brand, de aur sau din materiale care nu sunt prețioase. Contează să te simți bine cu tot ce porți și să le transmiți acest lucru și celorlalți.

Sunt cheltuitoare, din păcate, însă încerc să mă moderez, există și lucruri mai importante. Pun preț pe imaginea mea și pe cum mă simt când mă îmbrac, astfel că mă costă. Îmi place să îmi fac lucruri personalizate, după cum mă vizualizez îmbrăcată. Sunt atentă la materiale și la cusături atunci când creez o piesă”, a mai spus vedeta.

Se simte cea mai frumoasă când are sprâncenele făcute

Chiar și așa, Ruby susține că momentul în care se simte cea mai frumoasă nu este atunci când e fardată sau îmbrăcată după ultima modă, ci când are sprâncenele făcute.  „Cea mai frumoasă mă simt când am sprâncenele făcute, însă sentimentul vine în funcție de zi și de stare. Eu mă simt bine și machiată, dar și nemachiată.

Starea sufletească contează foarte mult, dar și intențiile bune. Frumusețea vine din interior, sunt convinsă de acest lucru. Când am o stare bună, radiez frumusețe indiferent de ce port sau de machiaj. Ba chiar, în ultimul timp am fost mai mult nemachiată, încerc să mă simt bine cu mine indiferent de situație”, s-a destăinuit bruneta.

Sursă foto: instagram