”Rugăciunea pentru împlinirea unei dorințe” aduce bucurie în viață. Se citește 12 zile începând cu „Schimbarea la față”

”Rugăciunea pentru împlinirea unei dorințe” aduce bucurie în viață. Se citește 12 zile începând cu „Schimbarea la față”
Ziua de 6 august are mare însemnătate pentru întreaga creștintătate, fiind momentul în care se sărbătorește Schimbarea la Față a Domnului.

Schimbarea la față a Domnului de pe 6 august amimtește de momentul în care ucenicii s-au întâlnit cu Iisus pe Muntele Tabor.

”Rugăciunea pentru împlinirea unei dorințe” aduce bucurie în viață. Se citește 12 zile începând cu „Schimbarea la față”

Sfinții părinți spun că odată cu Schimbarea la față a Domnului ni se poate transforma și viața. Pentru a scăpa de probleme, necazuri și patimi se recomandă să citiți această rugăciune, care face adevărate minuni. Se citește 12 zile la rând, începând cu data de 6 august. În această perioadă, aprindeți și o lumânare.

„La ceas  de mare sărbătoare te  rog, Doamne Iisuse, Tu care ești cu adevărat Raza tatălui Tău,  trimite asupra mea o rază din strălucitoarea Ta lumină”

”Doamne Iisuse Hristoase, mă rog Ție în această zi de mare sărbătoare. Tu, care Te-ai Schimbat la Față în prezența ucenicilor Tăi : Petru , Iacov și Ioan, aleși de Tine să te însoțească pe Muntele Tabor, și Le-ai  arătat lor că slava Ta se poate revărsa ca un mir asupra lumii, care să ne binecuvânteze viața de fiecare zi.

La ceas  de mare sărbătoare te  rog, Doamne Iisuse, Tu care ești cu adevărat Raza tatălui Tău,  trimite asupra mea o rază din strălucitoarea Ta lumină ca ea să mă călăuzească în clipele de supărare, când grijile mă sufocă, când nu mai am spor în munca  mea, când dușmanii mă pândesc sau când boala mă învăluie fără să știu.

„Ajută-mă în acest moment de cumpănă din viața mea și arată-mi drumul care să-mi schimbe cursul vieții”

Schimbarea Ta la Față să mă ajute și pe mine, păcătosul, să găsesc drumul  luminos de care am atâta nevoie,  iar sufletul meu împietrit  de necazuri să se elibereze de supărare și de spaima că  viața mea va fi în continuare un coșmar. Ajută-mă Doamne Hristoase să mi se împlinească și marea mea dorință (se spune dorința)….

Ajută-mă în acest moment de cumpănă din viața mea și arată-mi drumul care să-mi schimbe cursul vieții, să nu mai am parte de întuneric, de pagubă, de boală și de răzbunarea dușmanilor adunați în jurul meu ca într-o șerpărie. Amin”.

Sursă foto: