Rușine mai mare nu i se putea întâmpla lui Gigi Becali. Acum se gândește la împărțirea averii

Rușine mai mare nu i se putea întâmpla lui Gigi Becali. Acum se gândește la împărțirea averii
Încearcă să se țină cât mai departe de necazuri, dar Gigi Becali dă iar peste probleme. Ce s-a întâmplat recent în viața latifundiarului, lovește în imaginea afaceristului.

Gigi Becali e mai atent ca niciodată cu tot ce se întâmplă în jurul lui, pentru că a făcut avere uriașă, muncind din greu.

Marea durere a lui Gigi Becali din acest moment e legată de ginerele său, Mihai Theodor Mincu, care are probleme mari cu poliția. Soțul fiicei lui Becali, Theodora, a fost prins conducând mașina sub influența unor substanțe psihoactive și ar putea sta în spatele gratiilor chiar și cinci ani.

Prințișorul din Dobroiești a mai avut probleme cu legea

Din nefericire, cel supranumit prințișorul din Dobroiești nu e la prima abatere. El a fost depistat și în trecut pozitiv la drug test. Anul trecut, el a fost amendat după ce a atacat în instanță decizia și a câștigat procesul.

În 2019, Mihai Theodor Mincu a avut din nou probleme cu legea, fiind dat în judecată de branduri celebre. E vorba de Luxottica Group S.P.A.Christian Dior Couture și Chanel, care s-au declarat ca părți civile, în timp ce Cartier International AG, prin ZMP Property SRL s-a constituit parte vătămată.

Gigi Becali, total împotriva consumului de droguri

Gigi Becali sigur nu vede cu ochi buni acest episod neplăcut, mai ales că latifundiarul a spus de nenumărate ori că e împotriva consumului de droguri.

„Copiii ce văd la părinți de mici când cresc, aia fac. Dacă văd că părinții merg la biserica, aia fac, dacă văd la distracție, aia fac. Miliția ii știe pe toți traficanții de droguri, poate să-i oprească dacă vor, dar nu vezi că nu vor”, spunea Gigi Becali cu ceva timp în urmă la Realitatea PLUS.

„Le-am zis: Vreţi să apăreţi în presă? Terminaţi cu FCSB”

Pe de altă parte, Becali spune că s-a gândit mult și nu vrea să le lase fetelor moștenire echipa de fotbal. E convins că, dacă va face acest pas, acestea ar avea mult de suferit. În plus, dintr-o dată Gigi Becali a început să se teamă de „falimentul familiei”.

„Pe mine nu mă interesează gura lumii, mă interesează copiii. Văd copiii. (Reporter: Păi şi echipa cui o lăsaţi?) Echipa nu o las, când mor eu, la revedere. Nu las echipa la familie! Le-am zis: “Vreţi să apăreţi în presă? Terminaţi cu FCSB”. Mi-au zis că nu vor în presă. Vor să fie liniştiţi.

“Vrei falimentul familiei tale? Adică îl vrei în risc? Dă-i o echipă de fotbal”

Echipa nu va dispărea, o ia Talpan. O ia Piţurcă cu Stoica. Nu ştiu cine o ia… Balint cu Opriţa şi cu Miu… Duckadam. Hai să vă spun un lucru. O echipă de fotbal în România este un pericol de a-ţi distruge familia. Adică falimentul familiei tale. Vrei falimentul familiei tale? Adică îl vrei în risc? Dă-i o echipă de fotbal şi bagă-te în faliment.

De ce? La mine a fost un caz fericit, dar nu sunt toţi în faliment? Spune-mi unul care nu e în faliment. La fotbal e faliment, eu nu pot să las echipa să îmi pun fetele mele în pericol de faliment”, a spus Becali. Potrivit estimărilor, Gigi Becali ar avea o avere estimată la aproape două miliarde de euro. La nunta Theodorei, Becali a anunțat că ar vrea să dea fetelor o parte din avere, dar anul trecut, după Crăciun, a lăsat de înțeles că ar dona sume imense bisericii.

„Și chiar dacă copiii tăi nu ar fi foarte bogați, milostenia de acolo vine și-i urmărește și le dă tot timpul”

”Dacă le lași la nepoți și la copii averea, poate să o piardă în afaceri, poate să o fure hoții, sau mai știu eu ce. Dar dacă tu o transferi în Cer și o dai milostenie la spitale, la bătrîni, la săraci, ție ți se întoarce însutit, și lor, acolo, în ceruri. Milostenia îi va veghea. Și chiar dacă copiii tăi nu ar fi foarte bogați, milostenia de acolo vine și-i urmărește și le dă tot timpul, îi păzește”, a spus Becali la Realitatea TV.

Recomandarile noastre