S-a aflat adevărul. Iubitul Ramonei Bădescu a stat în cea mai periculoasă închisoare din Italia

S-a aflat adevărul. Iubitul Ramonei Bădescu a stat în cea mai periculoasă închisoare din Italia
E unul dintre miliardarii Italiei, însă puțini știu că viitorul soț al Ramonei Bădescu a avut mari probleme cu legea. Ce s-a întâmplat cu Fabio Cali.

Cu 15 ani în urmă, Fabio Cali, viitorul soț al Ramonei Bădescu, a trecut prin momente cumplite. Nu va uita niciodată ce a pățit când a fost închis.

S-a aflat adevărul. Iubitul Ramonei Bădescu a stat în cea mai periculoasă închisoare din Italia

Ramona Bădescu e una dintre cele mai dorite femei, iar Fabio Cali norocosul care a pus mâna pe un asemenea diamant. Doar că recent s-a aflat că acesta a trecut printr-o situație grea. Pentru că acum 15 ani, actualul miliardar a avut mari probleme cu legea, fiind închis pentru infracțiuni financiare. Și nu în orice penitenciar, ci în cea mai grea și mai veche închisoare a Italiei.

Arestat în anul 2007

Povestea a început în anul 2007 când, după ce a fost arestat de procurorii italieni, a fost trimis la penitenciarul Regina Coeli din Roma. A stat într-o celulă de doar opt metri pătrați alături de șapte persoane, fără grup sanitar individual și într-o mizerie de nedescris.

„Am trăit într-o celulă de 8 metri pătrați alături de alți 7 deținuți. Condițiile sanitare erau extrem de precare, toaletele erau plasate în zona de gătit. Fără posibilitatea de a face un duș în fiecare zi, nici măcar vara”, a afirmat Fabio Cali pentru publicația informazione.it.

A rămas cu mari traume

Pe de altă parte, acesta a spus că nu a avut nici un fel de probleme cu ceilalți deținuți pe toată perioada arestului preventiv. Dar a rămas cu mari traume, în plus a suferit pagube imense. Fabio a mărturisit că a fost atât de greu în închisoare, că până și gardienilor le era milă de deținuți.

„Au fost relații civilizate, chiar și gardienii erau destul de apropiați de deținuți. Pentru că sufereau și ei din cauza acelorași probleme pe care le aveau aceștia și nu aveau cum să-i ajute. Penitenciarul Regina Coeli, care este folosit de multe ori ca arest preventiv, ”oferă” condiții extrem de grele.

Deținuții rămân în celule 22 de ore pe zi, nu există nici o activitate pentru ei iar celulele sunt supra-aglomerate. (…) Am suferit pagube morale, atât eu cât și familia mea. Toate bunurile mele au fost sechestrate, ulterior le-am primit înapoi”, a mai spus Fabio Cali.

Viitorul soț al Ramonei Bădescu a fost achitat de acuzații după șase ani. Atunci s-a dovedit că a făcut„investiții legale și normale, fără o natură ilicită” și a primit înapoi tot ce i s-a luat.

Sursă foto: impact