S-a aflat marele secret. Ce fel de lenjerie intimă ar trebui să poarte bărbații

S-a aflat marele secret. Ce fel de lenjerie intimă ar trebui să poarte bărbații
Femeile care își doresc copii ar trebui să fie extrem de atente la ce fel de lenjerie intimă poartă partenerii lor. Nu e vorba de cât de sexy e aceasta, ci la cum intervine în ”proces”. Cu cât e mai strâmtă și sexy, cu atât se schimbă ceva mai tare.

A fost dovedit științific faptul că bărbații care poartă lenjerie de corp restrictivă sunt de peste două ori mai susceptibili să aibă spermatozoizi mai puțin numeroși și mai ”leneși” în comparație cu cei care se îmbracă în haine lejere, arată experiții. Altfel spus, într-un cuplu care dorește urmași, bărbatul trebuie să poarte boxeri. Sau în orice caz, lenjerie intimă cât mai aerisită. Piesele strâmte pe corp afectează.

În cazul în care partenerii doresc să își îmbunătățească șansele de a concepe un copil nu ar trebui să poarte lenjerie de corp strânsă, arată profesorul Allan Pacey de la Universitatea Sheffield, cunoscut expert britanic în fertilitate. Pe de altă parte acesta le recomandă femeilor care își doresc copii să își aleagă poarteneri mai tineri de 40 de ani.

”E cunoscut faptul că  bărbații trecuți de 40 sunt mult mai puțin fertili și, în plus, sunt predispuși să conceapă copii cu probleme, cum ar fi autismul, schizofrenia etc. Și șansele de avort cresc atunci când tatăl este înaintat în vârstă”, arată același expert, conform Daily Mail. Profesorul a vrut să vadă ce afectează calitatea lichidului seminal. Rezultatele au fost neașteptate.

”Am realizat un studiu privind calitatea spermei pe un număr de  2.500 de tineri și ne-am gândit că vom avea motive de îngrijorare cu privire la fumat și la consumul de alcool. Singurul factor de risc mai mare a fost legat de lenjeria intimă strâmtă. Barbații care poartă lenjerie de corp mulată sunt de două ori și jumătate mai susceptibili să aibă spermatozoizi mai puțini și de proastă calitate, decât barbații care poartă boxeri”, a declarat Pacey.

Sursa foto: Instagram