S-a aflat secretul. De ce poartă Brad Pitt fuste în ultima vreme

S-a aflat secretul. De ce poartă Brad Pitt fuste în ultima vreme
De ceva vreme fostul soț al Angelinei Joile a intrigat pe toată lumea cu ținutele sale mai degrabă feminine. Considerat un simbol al masculinității de la Hollywood, Pitt a apărut în fuste la evenimentele cu covor roșu, în ultima perioadă.

Acum s-a aflat de ce a purtat Brad Pitt fuste în ultima vreme. În spatele scenei, actorul a lucrat la un nou proiect, proiectarea unei linii de modă. Brad Pitt a devenit designer vestimentar, scrie Vogue.com. Pitt este cofondatorul unei noi linii de îmbrăcăminte din cașmir, de lux, împreună cu prietenul apropiat, Sat Hari, un designer de bijuterii și vindecător holistic.

Noua lor colecție a fost lansată oficial în magazine, weekendul acesta, în Marea Britanie. Numele brandului este: Adevăratul cașmir al lui Dumnezeu  – God’s True Cashmere.

„Am avut un vis într-o zi de marți, în care Brad stătea în fața mea, spune Sat Hari. Purta toate piesele din cașmir verde și mi-a spus: Am nevoie de mai multă verde . I-am spus că se rezolvă, câteva zile mai târziu și el a spus: Asta e ciudat, pentru că, marți, am spus unui stilist că am vrut mai mult cașmir verde și moliciune în viața mea”. Perechea a luat întâmplarea ca un semn divin, cei doi au decis să intre în afaceri împreună. „Am început să ne distrăm cu ea și să extindem ideea”, spune Pitt.

Brad Pitt se pregătește să aibă și propria fermă de capre

Linia de îmbrăcăminte a lui Brad Pitt și Sat Hari a evoluat într-o ofertă luxoasă de piese de cașmir 100% fabricate în Italia, cu firele provenite din diferite ferme de capră crescute în condiții etice. „Ne-ar plăcea să avem fermele noastre de capre (într-o zi)”, spune Sat Hari. „Și pentru a da nume tuturor caprele noastre”, adaugă Pitt. Piesele colecției lor includ costume și cămăși. Acestea din urmă, în diferite colori, au devenit oferta lor „de semnătură”.

„Ar putea fi cămașa principală de călătorie sau ceva ce doriți să purtați într-o duminică rece”, explică Brad Pitt.  Concentrarea duo asupra cașmirului se reduce la lucruri simple. „Am crescut în India și chiar îmi place cașmirul Pashminas, spune Sat Hari. Consider că moliciunea lui e cu adevărat reconfortantă. Când mă înfășoară, mă simt cu adevărat protejat”. Brad Pitt adaugă că „are eleganță, calitate și confort, cașmirul. Este, de asemenea, ceva ce puteți păstra pentru o viață”.

Haine vindecătoare cu pietre semiprețioase care activează chakrele

„Brad și cu mine alegem toate materialele și modelele împreună, a mai dezvăluit Sat Hari, despre cum s-a născut noua colecție. Există o mulțime de timp și energie care s-au consumat. Partea cea mai dificilă a fost găsirea unor modele pe care atât bărbații, cât și femeile le pot purta”.

Brad Pitt – care a făcut valuri recent pentru alegerile sale mai îndrăznețe de stil, purtând fuse, este de acord că moda nu ar trebui să fie legată de gen. „Spun că pur și simplu fiecare trebuie să poarte ceea ce îl face să se simtă bine. Purtați ce este distractiv, faceți-o și continuați în această direcție”.

Având în vedere că Sat Hari este un vindecător holistic și designerul de bijuterii de Amrit, a vrut, de asemenea, să infuzeze colecția cu detalii ornamentale care se concentrează pe wellness. Toate cămășile, de exemplu, au 11 pietre prețioase manufacturate în India (șapte în față și patru pe buzunar și manșete). „Avem șapte chakre în corpul nostru, spune Sat Hari. Deci, de ce nu puneți șapte pietre în fața cămășii, astfel încât toate chakrele voastre să fie activate?” Fiecare cămașă are pietre prețioase diferite, dar includ ochi de tigru, piatra lunii, ametist, quartz roz și smarald.

În ciuda faptului ca e la început, linia a avut creșteri semnificative in volumul de vanzari în special în timpul pandemiei. „Oamenii erau acasă și au vrut ceva care era cald, confortabil și fără efort, spune Sat Hari. Pot să poarte hainele noastre din cașmir ca pijamale, sau cu o pereche de blugi sau o fustă”. Piesele lor au fost purtate recent de celebrități precum Jennifer Garner și Mary-Kate Olsen, cunoscute pentru un stil de lux discret.

Deocamdată, ei se simt confortabil să-și păstreze planul de afaceri la nivel de pasiune. „Amândoi avem locuri de muncă de zi, așa că nu există nici o presiune. Atâta timp cât ne distrăm cu ea, vom continua să mergem în aceasta direcție”, spun cei doi.

Sursa foto: Instagram