S-a băbit, Zăvoranca? S-a luat de look-ul Deliei care, totuși, joacă în Liga I a vedetelor

S-a băbit, Zăvoranca? S-a luat de look-ul Deliei care, totuși, joacă în Liga I a vedetelor
Oana Zăvoranu le-a tocat pe „influensăre”, vreo cinci la număr, pentru că fac reclamă la produse proaste. Acum, însă, a trecut la atac vedete care joacă în Liga I.

Săptămâna trecută, Oana Zăvoranu a pierdut procesul cu ”influensera” Cristina Ich, dar le-a câștigat pe celelalte patru. A și anunțat, cu maximă sinceritate, dar a și spus că nu se oprește din criticat. Iar acum i-a venit rândul Deliei Matache.

Nu a făcut-o fiindcă i s-a pus pata pe Delia, ci pentru că a fost întrebată de unul dintre fani. Zăvoranca are o rubrică pe Instagram – „Întrebări și răspunsuri”, unde răspunde cititorilor săi.

Opinia ei, însă, pare că e și invidie, și neacceptarea unui trend în modă. Pare că Oana a îmbătrânit în limitele generației sale de peste 40 de ani.

Iată ce a scris vedeta telenovelelor pe contul ei de Instagram despre Delia, despre care recunoaște că a îndrăgit-o, însă acum a ajuns să o enerveze. De ce a făcut-o, ce o enervează pe Querida?

Două ar fi motivele: Banii soțului Deliei, Răzvan Munteanu, și felul în care se îmbracă artista, jurat la X Factor.

Zăvoranca: „Merge în pijama pe stradă. Are atitudine de cucu”

” Îmi plăcea, dar acum nu prea mult…

E talentată, dar i s-a urcat rău la cap de când cu banii lu bărba-su, băgatul în seamă de Antene și alții și o arde așa mai pe neînțeleasa și interesanta sau neinteresata de ce zice lumea dacă merge în pijamale pe stradă, nepieptănată, neîngrijită, șleampătă.

Și are atitudine de cucu… nu e genul meu de feminitate, nu îmi place ce văd că se întâmplă cu ea ACUM…

Și mi-aș dori să redevină femeia îngrijită care se respectă pe ea prin ținută și atitudine și, automat, și pe cei din jur. 

Eu una nu o pot urmări, mă obosește și îmi dă un vibe ciudat, de turbulență gravă. Sorry pentru fanii ei neînțeleși și șleampezi ca ea”,  a scris Oana Zăvoranu pe pagina ei de Instagram.

Legat de bani, Oana Zăvoranu nu prea are dreptate. Fiindcă produce destui bani și Delia, care nu-i o vedetă muzicală ieftină, iar contractele ei cu Antenele îi mai aduc niște sume frumoase în conturi fiindcă emisiunile au rating mare.

Exclusiv. Ce credeți că făcea Delia la 18 ani? Dar după? Vă arătăm poze!

Recomandarile noastre