S-a decis să vorbească. Iulia Vântur zice care e secretul pentru care arată trăznet

S-a decis să vorbească. Iulia Vântur zice care e secretul pentru care arată trăznet
E una dintre cele mai frumoase vedete din România și are multă grijă de imaginea sa. Ce face Iulia Vântur ca să aibă un trup de zeiță.

Ajunsă la 40 de ani, Iulia Vântur se preocupă tot mai mult de silueta ei și nu-și permite să facă vreo greșeală. Cum se menține în formă.

S-a decis să vorbească. Iulia Vântur zice care e secretul pentru care arată trăznet

Arată „beton”, dar pentru asta Iulia Vântur face ceva sacrificii. Recent, vedeta a mărturisit care este secretul unui trup perfect „Un lucru pe care îl fac în fiecare dimineaţă este să beau un pahar cu apă caldă cu oţet, pe stomacul gol. Beau şi cafea, desigur. Sport fac în fiecare zi, indiferent că vorbim de pilates, alergat sau yoga”, a mărturisit Iulia Vântur, în emisiunea lui Teo Trandafir.

Ce dietă alege când vrea să slăbească

Iulia a extrem de atentă și atunci când vrea să slăbească ce dietă să adopte. Ea optează la dieta ketogenică, cu ajutorul căreia își recalibrează metabolismul și pierde frumos în greutate. Aceasta se bazează pe creșterea consumului de grăsimi, scăderea consumului de carbohidrați și controlarea proteinelor.

„Nu mi-am făcut planuri de ziua mea”

Iulia a venit în România acum două luni și se pare că nu va pleca prea curând în India, pentru că încă mai are lucruri nerezolvate aici. Cât privește ziua ei de naștere, care va fi pe 24 iulie, deocamdată nu și-a făcut nici un plan.  „E așa de bine acasă, să mă revăd cu prieteni, colegi, m-am văzut cu oameni pe care nu i-am mai văzut de ani de zile. Nu mi-am făcut încă planuri de ziua mea. Nu știu cât voi mai sta în România, în funcție de cum rezolv lucrurile”, a afirmat frumoasa blondă.

Sursă foto: Instagram