S-a demonstrat științific câți hotdogi poate mânca un om în 10 minute. Nu-ți vine să crezi!

S-a demonstrat științific câți hotdogi poate mânca un om în 10 minute. Nu-ți vine să crezi!
Un american, Joey Chestnut a înregistrat un record mondial în ceea ce privește mâncatul de hot-dog. Numărul e impresionat pentru orice om, nu însă și pentru un om de știință.

Joey a reușit să înghită 75 de bucăți în 10 minute, la celebrul Concurs de mâncat hot-dog, desfășurat la Nathan, în weekendul de Ziua Americii (4 iulie).

Dar un cercetător și medic veterinar crede că ar fi putut mânca mai mult.

Dr. Smoliga, care a urmărit evenimentul virtual de acasă, ca urmare a pandemiei coronavirusului, s-a pus pe cercetat și calculat și a dezvoltat o teorie științifică despre câți hotdogi ar putea mânca tehnic o persoană în 10 minute, informează Fox News. Răspunsul este uluitor: 83 de bucăți!

Dr. Smoliga, care este profesor la High Point University din Carolina de Nord, a publicat o analiză completă, după ce a calculat și a rezultat acest număr pe baza datelor de aproape 40 de ani de la concursul desfășurat la Nathan de fiecare Zi Națională a SUA. În plus, el a folosit modele matematice de performanță umană.

Calculele arată că, atunci când sunt ajustate pentru masa corporală, mâncătorii profesioniști de hot dog ar putea „arunca” în gură și stomac mai mult decât un urs grizzy, măsurat prin cantitatea de hrană pe unitatea de timp. Principalul factor în capacitatea unei persoane de a mânca mulți cârnați simultan este capacitatea de întindere a stomacului de a găzdui o cantitate mare de alimente, potrivit datelor.

Șopârlă cu mâini de om, filmată. Oamenii cred că e extraterestră

Caloriile „negative” – noua revelație în cura de slăbire