S-a inventat un nou concept – Acadelia. De ziua ei. Un singur lucru ar fi făcut-o și mai fericită

S-a inventat un nou concept – Acadelia. De ziua ei. Un singur lucru ar fi făcut-o și mai fericită
A fost motiv de petrecere în platoul de filmare de la iUmor. Jurații s-au simțit în al nouălea cer. Delia și Bendeac s-au împăcat după episodul cu pateul.

Ziua de naștere a Deliei a fost motiv de petrecere și s-a inventat un nou concept – Acadelia.  Sute de baloane, pinata cu bomboane și foarte multe feluri de prăjituri. Delia s-a bucurat de toate ca un copil. Cel de-al zecelea sezon iUmor va avea premiera duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Imediat ce a sosit la platou, Delia a fost întâmpinată de colegii săi care i-au cântat „La mulți ani” într-o cameră plină cu sute de baloane colorate, de diferite forme și dimensiuni. În mijlocul camerei trona o pinata plină cu bomboanele preferate.  Pe parcursul zilei Delia a fost răsfățată cu mai multe feluri de prăjituri. Dar și un tort pe care i l-a adus sora ei, Oana. Bucuroasă ca un copil, Delia a mărturisit că un singur lucru ar fi făcut-o și mai fericită.

”Dacă Jessie și Bubu ar fi fost aici, s-ar fi bucurat enorm să alerge prin camera plină cu baloane”, a remarcat Delia, cu gândul la cei doi nepoței ai săi. Cum s-a încheiat ziua și ce alte suprize îi așteaptă pe cei trei jurați, cei de acasă pot afla începând de duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, într-un nou sezon iUmor. De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”. Dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni. Câștigător e cel are va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”.

Lucruri mai puțin știute despre Familia Regală Britanică. Membrii regali nu au voie să joace Monopoly.