O personalitate a fost dată afară din emisiunea de la Pro Tv. Ce s-a întâmplat în culise

O personalitate a fost dată afară din emisiunea de la Pro Tv. Ce s-a întâmplat în culise
Anunțul „concedierii” a fost făcut chiar de îndrăgitul medic, care îi învață pe români cum, cât și de ce să mănânce anumite alimente.

Celebra și simpatica nutriționistă Mihaela Bilic s-a despărți curând de postul Pro Tv și de echipa care producea emisiunea „Arena bucătarilor”. Publicul o va mai vedea până la sfârșitul lunii, în emisiunile deja înregistrate.

Emisiunea difuzată de Pro Tv va continua, chiar dacă concurența postului Antena 1, cu „Chefi la cuțite”, nu-i dă mari speranțe și îi va face zile fripte în continuare. Formula pentru noul sezon nu se cunoaște deocamdată.

Dată afară din emisiunea de la Pro Tv, fără să fie anunțată

Ce s-a întâmplat în culise încât o personalitate ca aceea a dr. Mihaela Bilic să fie dată afară din emisiunea de la Pro Tv?

Textul Mihaelei Bilic, scris sâmbătă seara, conține amănunte. Dar și reproșul că producătorul emisiunii „Arena bucătarilor” nu a considerat necesar să o anunțe că nu va mai fi parte din echipă.

Medicul nutriționist și-a intitulat mesajul așa cum l-am reprodus în titlul articolului.

Mihaela Bilic: „S-a rupt lanțul de iubire”

„Dragii mei, duminicile vor fi mai triste fără voi.

Vreau să vă anunț că începând din luna martie nu o să ne mai întâlnim în fiecare weekend în cadrul emisiunii “Arena bucătarilor”.

Noul sezon va debuta într-o altă formulă. Nu mă întrebați cine o să facă parte din echipă, nici eu nu știu.

Producătorul emisiunii nu a găsit de cuviință să mă anunțe că încetăm colaborarea. Cu atât mai puțin să-mi dea vreo explicație… Așa că sunt la fel de curioasă ca și voi cine o să-mi ia locul.

Probabil puțini știu că proiectul “Arena bucătarilor” nu este o producție Pro Tv, ci o emisiune creată/finanțată de Selgros. Difuzată cu mulți ani în urmă la Kanal D și apoi la Pro Tv.

Pentru mine cei 5 ani de colaborare au reprezentat o experiență extraordinară,  formatul în sine fiind unul curat, necondiționat de publicitate, unic pe piața românească.

Nu am crezut că un medic nutriționist poate să-și găsească locul într-o bucătărie și să completeze într-un mod pozitiv preparatele culinare de excepție care se găteau acolo. Însă “rețeta” s-a dovedit a fi o reușită!

Am făcut o echipă frumoasă cu Liviu Preda, a cărui prezență mi-a lipsit mult anul trecut.

Acum a venit rândul meu să vă mulțumesc că ne-ați fost alături și să vă spun la revedere, cu speranța că ne vom revedea cu alte ocazii/ în alte emisiuni, cel puțin la fel de interesante.

Iar “Arenei bucătarilor” îi doresc succes, oricare ar fi formula în care va continua”, a scris dr. Mihaela Bilic pe Facebook.