S-a vândut casa în care s-a sinucis fiul Lisei Marie Presley. Care este suma încasată de mamă

S-a vândut casa în care s-a sinucis fiul Lisei Marie Presley. Care este suma încasată de mamă
Fiul Lisei Marie Presley s-a sinucis anul trecut în vară. La peste șase luni de la moartea tânărului, Lisa Marie Presley a vândut discret casa în care acesta a comis gestul tragic. Care este suma încasată de mama lui.

Fiul Lisei Marie Presley s-a stins din viață anul trecut în vară. Benjamin Keough, fiul lui Lisa Marie Presley și singurul nepot al Regelui rockului, a fost găsit împușcat în casa lui din Calabasas în luna iulie a anului trecut. Avea doar 27 de ani. Criminaliștii sosiți la fața locului au constatat că Ben a decedat din cauza rănii de la cap, provocată prin împușcare. Arma, un pistol, era lângă el. În rândul prietenilor nepotului lui Elvis s-a  vorbit că Ben era în depresie. Asta după ce nu reușise să convingă în plan muzical că se ridică măcar onorabil la nivelul bunicului său, Elvis. 

Benjamin a avut în trecut antecedente de depresie și o tentativă de sinucidere anterioară. Asta potrivit raportului de autopsie al Departamentului de medicină legală din Los Angeles. Raportul de autopsie a mai arătat că Benjamin avea cocaină și alcool în sistemul său. „Adâncimea durerii este sufocantă și fără fund fără tine în fiecare moment din fiecare zi”, a scris Lisa Marie anul trecut. 

Casa în care s-a sinucis fiul Lisei Marie Presley a fost vândută 

fiul Lisei Marie Presley

Acum, la opt luni distanță, Lisa Marie Presley și-a vândut în liniște casa din Calabasas, California, acolo unde fiul ei, Benjamin Keough, și-a luat viața. O sursă apropiată vedetei a spus că aceasta „nu a mai pus piciorul în casă de atunci”. Proprietatea a fost cumpărată inițial în martie anul trecut pentru 1,8 milioane de dolari, la scurt timp după debutul pandemiei.

Lisa Marie a vândut proprietatea cu cinci dormitoare și trei băi în decembrie pentru 2 milioane de dolari într-o tranzacție discretă. Construită inițial în 1989, locuința include o piscină, o cadă cu hidromasaj, o zonă de curte și vederi extinse spre deal.

Benjamin a fost cel mai mic copil al Lisei Marie alături de primul ei soț, muzicianul Danny Keough. De asemenea, au împreună o fiică, actrița de 31 de ani, Riley Keough. Lisa Marie are, și două fiice gemene în vârstă de 12 ani, împreună cu fostul soț Michael Lockwood. 

Foto: Facebook

Wow, e incredibil cum arată acum Peter Andre, băiatul care cânta ”Misterious girl” în anii 90

Recomandarile noastre