Să vedeți cât de mare e burtica fostei soții a lui Pepe. Raluca și iubitul ei au dezvăluit numele copilului

Să vedeți cât de mare e burtica fostei soții a lui Pepe. Raluca și iubitul ei au dezvăluit numele copilului
Nu doar Pepe se pregătește să devină tată, ci și Raluca, fosta lui soție, se pregătește să devină mamă. Parcă s-au sincronizat cei doi foști soți, astfel că, în curând, în ambele noi familii, va intra câte un bebeluș.

Pepe a dezvăluit recent că iubita sa, Yasmine, e însărcinată, în lună avansată, și că așteaptă un băiețel. Cei doi nu au făcut public numele. Luna trecută s-a aflat că și Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, e însărcinată, iar fotografiile acesteia arată că, și în cazul ei, sarcina e foarte avansată.

La cum le arată burticile proeminente, Yasmine și Raluca ar putea naște în aceeași perioadă, par că cele mai importante femei din viața lui Pepe (fosta soție, mama fiicelor sale, și actuala iubită, mama viitorului său fiu), s-au sincronizat perfect când au rămas gravide.

Fetițele lui Pepe vor avea bebeluși în familia extinsă

Cele mai fericite sunt fetițele lui Pepe și ale Ralucăi, Rosa-Alexandra și Maria, care vor avea nu un bebeluș nou în familie, ci doi. Va fi, practic, câte un bebeluș pentru fiecare. Amintim și că fetițele au o relație excelentă cu noua iubită a tatălui lor, cu care, de altfel, petrec mult timp împreună și au mers deja în mai multe vacanțe.

E de la sine înțeles că și relația lor cu Ibrahim, iubitul mamei lor, este cel puțin la fel de bună, chiar dacă aceștia sunt mult mai discreți cu postările pe rețelele sociale.

Raluca Pastramă se pregătește să nască o fetiță

Până luna trecută, Raluca a reușit să își țină ascunsă sarcina.  Se pare că ea ar fi intrat în luna a șaptea. „Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre”, a spus Raluca Pastramă pentru Cancan.ro, luna trecută.

Duminică a fost petrecere mare în casa ei. Raluca a organizat un babyshower, ocazie cu care a dezvăluit sexul și numele copilului pe care îl poartă în pântec. Iubitul, un om de afaceri de origine arabă i-a fost alături și a și postat pe rețelele sociale un mesaj emoționant.

„Vreau să te felicit și să-ți urez să rămâi la fel de frumoasă, distractivă, afectuoasă, tandră, dulce. Într-un cuvânt, fii întotdeauna tu însăți. Sărbătoare fericită, dragostea mea!”, i-a scris acesta. Raluca și Ibrahim vor avea o fetiță pe care o vor boteza Mariam.

Sursa foto: Instagram