Să vedeți ce mare a crescut fetița Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov. Azi, fostul ministru plânge de emoție – Exclusiv

Să vedeți ce mare a crescut fetița Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov. Azi, fostul ministru plânge de emoție – Exclusiv
Aflată încă în detenție, Elena Udrea plânge de emoție și nostalgie. Azi e ziua în care a adus-o pe lume pe unica sa fiică, Eva Maria.

Adrian Alexandrov, partenerul fostului ministru al Turismului, a făcut o postare emoționantă pe rețelele sociale. El a publicat o fotografie recentă cu fiica sa și a Elenei Udrea. „De patru ani ne umpli viața de bucurie, zâmbete și fericire, iar noi îți oferim toată dragostea noastră. La mulți ani iubirea mea!”, a scris bărbatul. Mica Eva Maria face ce știe mai bine. E fericită și zâmbește, ținând în mână un cățel roz de pluș, probabil jucăria preferată în această perioadă.

Eva Maria a venit pe lume  în data de 20 septembrie 2018, la ora 14:00, într-un spital american din Costa Rica, acolo unde se afla în acel moment mama sa. Micuța a decis să se nască, după cum a povestit mama ei, cu o lună și o săptămână mai repede de termen.

Fetița Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov s-a născut înainte de termen

Deși avea 44 de ani, Elena Udrea a născut natural. Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, fosta politiciană a povestit, în premieră, cum  a decurs nașterea fiicei sale Eva Maria.

„Am născut natural și nu a fost lipsit de dureri, dar nu a durat mult. Am plecat la spital cu taxiul la 10 noaptea, pentru că nu aveam mașină. A mers Alina Bica, prietena mea, cu mine. Medicul care mă supraveghea, a venit, a spus că mai durează 48 de ore, dar eu în 5 ore nășteam!”, a relatat fostul politician.

Cele două arestări ale Elenei Udrea

La numai 10 zile după ce a devenit mamă, Elena Udrea a fost arestată de poliția din Costa Rica, în timp ce era pe stradă, plimbând bebelușul, alături de soțul și mama ei. A fost dusă mai întâi în arest, apoi într-o închisoare de femei.  A stat arestată mai bine de trei luni, apoi, după alte câteva luni, a revenit în țară. În septembrie 2019, când fetița avea un an, Eva Maria a fost creștinată la mănăstirea Cașin.

Elena Udrea a fost arestată din nou, în Bulgaria, în primăvara acestui an,  după ce a fost dată în urmărire având în vedere faptul că a fost  condamnată la o pedeapsă de 6 ani cu închisoare în dosarul „Gala Bute”.

Sursa foto: Instagram