Cu ceva timp în urmă s-a gândit că trebuie să aibă mare grijă de imaginea lui, acum însă a dat un pas înapoi. Ce se întâmplă cu George Burcea.

Ce sacrificiu a făcut George Burcea ca să joace alături de Catherine Zeta Jones

George Burcea e fericit. A ajuns să joace într-o producție Netflix, regizată de celebrul Tim Burto, alături de celebra actriță Catherine Zeta Jones. Fostul marinar a așteptat mult această ofertă și speră că va duce totul la bun sfârșit așa cum și-a propus.

În cel mai recent live făcut pe contul său de socializare, George a spus și la ce a renunțat pentru acest rol. E vorba de aparatul dentar care i-a fost montat anul trecut de un ortodont, necesar pentru a-i alinia dantura.

„Anul viitor voi relua procesul de strângere”

“În momentul în care eram în procesul de apropiere al acestor dinți frumoși, a trebuit să-mi scot aparatul dentar pentru a putea face parte din proiectul Netflix. Cu toate astea, eu mă sint bine, anul viitor voi relua procesul de strângere”, a mărturisit George Burcea.

Și Andreea Bălan a purtat un aparat dentar în valoare de 5000 de euro

Cu mulți ani în urmă la această procedură a recurs și fosta soție a lui George, cântăreața Andreea Bălan. Blonda a optat pentru un aparat invizibil pe dantura superioară, pentru care a scos din buzunar nu mai puțin de 5000 de euro. Dar acum e mândră că are o dantură perfectă.

Nu are voie să se tundă și să se bărbierească

În altă ordine de idei, George a dezvăluit și motivul pentru care arată atât de neîngrijit. Regizorul i-a interzis în acest moment să se tundă și să se bărbierească.

Nu în ultimul rând, actorul a relatat un moment greu din viața lui: decesul bunicului.

“El s-a dus în ziua în care aveam examen la actorie, chiar cu câteva minute înainte să intru în examen. Jucam Frații Karamazov și eram în rolul tatălui și al preotului”, s-a destăinuit fostul soț al Andreei Bălan.

Sursă foto: instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp