Salopeta de damă – o alternativă la rochiile elegante?

Salopeta de damă – o alternativă la rochiile elegante?
Salopetele sunt, fără nicio îndoială, un stil vestimentar statement. În ultimii ani, salopetele au devenit o garderobă modernă, ce creează un aspect izbitor. Atunci când vine vorba despre alegerea unui piese elegante pentru un eveniment formal, rochiile ocupă primele poziții. Însă salopetele elegante pot fi o alternativă, fiind o alegere unică într-o ținută de seară. Alese potrivit și accesorizate cu stil, salopeta devine eroina întregii seri.

Cum să alegeți o salopetă de damă elegantă?

Relaxată, confortabilă și plină de stil, o salopetă va reuși să schimbe total tonul unei ținute elegante. Este necesar să vă asigurați însă că alegeți salopete damă într-o lungime potrivită, care să vă avantajeze silueta. Dacă aveți o siluetă înaltă, un model cu zona picioarelor largi, care se termină puțin deasupra solului și acoperă tot pantoful este ideală. Însă, dacă silueta nu e una tocmai înaltă, o salopetă cu un stil subțire, ușor fit, decupată, va reuși să vă flateze silueta.

Salopeta de damă – o alternativă la rochiile elegante

De asemenea trebuie să se potrivească cu încălțămintea, în special atunci când purtați tocuri.

O salopetă elegantă vă va defini și alungi talia. Cele mai multe modele vin însoțite de curele în aceeași culoare sau un șnur elegant, pentru un plus de strălucire. Acestea vă vor ajuta să definiți cu ușurință zona taliei și să-i oferiți un aspect curbat, senzual, feminin.

Culori închise, precum negru, bleumarin, verde închis și culorile solide în general, se pretează unui stil formal. Dacă vă doriți puțin glam în ținută, alegeți o salopetă maro, confecționată din țesături netede, precum stofa subțire. Fiindcă sezonul acesta la mare căutare sunt imprimeurile florale, alegeți salopete închise la culoare, cu motive florale capricioase.

Un decolteu adânc este cel mai sexy element al unei salopete de damă. Îndrăzniți și alegeți salopete cu astfel de decolteuri. Puneți-le în evidentă cu un colier scurt, care să atragă atenția în zona de sus a corpului.

Cum să stilați salopeta de damă pentru o ținută de seară?

Salopetele cu un stil larg, pot transforma ușor o ținută înaltă, într-una de înălțimi mai mici. Cea mai bună modalitate de a combate acest lucru, este purtarea unei perechi de tocuri înalte. Tocurile înalte alungesc vizual picioarele și vă fac să păreți mai înalte. Totuși, pentru a păstra aspectul elegant, alegeți tocuri subțiri. Pentru un plus de confort și ieșire din tipare, puteți opta pentru mocasini Oxford. Descoperiți mocasini damă pe Answear și integrați-i alături de salopeta de damă formală, pentru un look spectaculos, dar extrem de confortabil.

Bijuteriile reușesc să creeze un punct focal secundar asupra ținutei. Vor adăuga un detaliu interesant, care va reuși să atragă toate privirile din jur. Puteți opta pentru o pereche de cercei și un colier statement. Pentru un decolteu adânc, un choker strălucitor va oferi ținutei un ton grozav. Bijuteriile din aur tind să arate grozav cu o salopetă în stil formal.

Rochii Dama

Fi-ți îndrăznețe, luați o pauză de la ținutele cu rochii lungi și optați pentru o salopetă de damă.  Dacă vă doriți o ținută elegantă, dar ușor confortabilă, de vară, în loc de pantofi cu toc, alegeți o pereche de espadrile cu accente elegante, din piele neagră, întoarsă, accesorizate cu detalii decorative, precum cele oferite pe https://answear.ro/k/femei/incaltaminte/espadrile.

La urma urmei, această piesă statement necesită accesorii care să o facă să strălucească. Scopul este să găsiți acele accesorii care vor evidenția salopeta și-i vor rupe liniile drepte.

Salopetele reprezintă o alternativă șic la rochiile elegante și reușesc să creeze același impact. O salopetă neagră, simplă, cu un decolteu adânc, se pretează unui stil minimalist. Un model cu paiete și imprimeuri, este ideal pentru un stil îndrăzneț.

Faptul că salopetele nu sunt prima alegere în cadrul diverselor evenimente pentru foarte multe femei, aveți oportunitatea de a ieși în evidență de a arăta absolut senzațional. Pășiți încrezătoare și confortabil la orice eveniment veți participa.