Simona Ionescu / Redactor Șef

Cuvântul de pe Facebook. Jurnalista Narcisa Iorga ne scapă de pișcăturile de țânțar

Cuvântul de pe Facebook. Jurnalista Narcisa Iorga ne scapă de pișcăturile de țânțar
Narcisa Iorga scrie astăzi doar pe pagina ei de Facebook și mai apare, din când în când, printr-un platou de televiziune. În rest, se ocupă cu plantația ei de lavandă, gălbenele și alte plante miraculoase din care a învățat să producă niște minuni pentru sănătate, frumusețe și confort.
Pentru cei ce vor să încerce să scape de pișcăturile atât de neplăcute ale țânțarilor, pot alege metoda propusă de Narcisa Iorga. Iată textul postat de ea pe Facebook!
„O imagine de aseară, după ce-am terminat de săpat plantația de lavandă.
Toți patru, plus soțul meu, care făcea poza, eram cu hainele ude de transpirație. Curgea apa pe noi, la propriu.
De ce vă arăt o fotografie în care nu apar deloc bine? Ca să vedeți și latura aceea, mai deloc expusă, dar care există în spatele fiecărei imagini idilice, în asfințit, cu lanurile mov de lavandă și pentru care mulți îi invidiază pe proprietari. Eu v-am spus că e greu să ajungi la ce e frumos. De aceea vă arăt. Și, da, am săpat cot la cot cu oamenii din sat, cărora le mulțumesc pentru munca lor: Onica, Georgel și Mădălina. Nu aveam limbile scoase, ca Jumbo, dar aveam cam aceeași stare 😄
Din lavanda asta, muncită, rezultă produsele HERBALL, dintre care cel mai nou, și care are lanțul cel mai scurt de la plantă la ambalaj, este repelentul.
Reiau, pentru cei care au deschis facebookul mai târziu:
Am pus pe site-ul HERBALL un produs nou: spray repelent anti-țânțari. Este 100% natural, fără alcool, fără conservant, fără parfum sintetic, fără ulei esențial adăugat, cu miros natural floral, de lavandă. Potrivit și celor mai sensibile tipuri de piele.
MOD DE FOLOSIRE: Se pulverizează pe brațe și pe picioare sau pe haine, ori pe materialele textile care se află în imediata dvs. apropiere: prosoape, fețe de masă, șervete din pânză, perdele, huse de mobilier, lenjerii de pat etc.
Sprayul vine într-un set format dintr-o sticlă ambră de 100 mL cu pulverizator (plină) și o rezervă de 500 mL.
L-am încercat în patria țânțarilor, adică în grădina mea, seara târziu, când ud gălbenelele. E plin de țânțari, dar fug din preajma mea, bombănind subțire 🦟
P.S. Cine comandă și plătește online primește o surpriză în colet 🎁

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre