Simona Ionescu / Redactor Șef

Remediul natural care face minuni în țiuitul urechilor. Se prepară din patru ingrediente la îndemâna oricui

Remediul natural care face minuni în țiuitul urechilor. Se prepară din patru ingrediente la îndemâna oricui
Tot mai multe persoane se plâng în ultima perioadă că suferă de țiuituri în urechi, o afecțiune care vă perturbă viața de zi cu zi. Iată un remediu natural care vă este de un real ajutor.

Potrivit bioenergoterapeutului Lidia Fecioru, țiuitul urechilor se înlătură cu un remediu 100% natural. Iată cât de repede se prepară.

Cauzat de pierderea auzului, o afecțiune a urechii sau o problemă cu sistemul circulator, tinitusul sau țiuitul urechilor poate fi redus sau vindecat folosind un remediu natural. Un balsam extraordinar, așa cum îl numește bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

„Aceste ingrediente le punem într-un borcan, le acoperim și le lăsăm zece zile la întuneric”

„Există un balsam foarte ușor de făcut. Se ia 100 de grame de usturoi, se dă prin blender, apoi turnăm un pahar de alcool de 40 de grade, 50 de mililitri de miere și 30 de mililitri de tinctură de propolis. Aceste ingrediente le punem într-un borcan, le acoperim și le lăsăm zece zile la întuneric.

Remediul natural care vă scapă de tinitus

În tot acest timp agităm borcanul în fiecare zi și îl punem din nou la întuneric la temperatura camerei. Soluția se bea până se termină, câte o linguriță mică de trei ori pe zi cu 30 de minute înainte de masă”, a explicat Lidia Fecioru, la Antena 3 CNN.

Care sunt simptomele tinitusului

Cele mai multe persoane spun că aud un țiuit permanent în urechi, chiar dacă nu este nici un sunet extern care să-i deranjeze. Alte simptome ale afecțiunii sunt zumzet, clicuri, șuierat și uneori chiar și muzică. Pe de altă parte, țiuitul poate să fie puternic și atunci afectează concentrarea, la o singură ureche sau la ambele.

Există și cazuri în care acest țiuit apare ca un șuier, în același timp cu bătăile inimii. Specialiștii spun că e vorba de o afecțiune neurologică sau audiologică, dar în 95% din cazuri e vorba de un zgomot subiectiv. Diagnosticul se pune după o evaluare audiometrică.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre