Simona Ionescu / Redactor Șef

Un studiu recent privind vaccinul anti coronavirus tulbură întreaga omenire. Specialiștii trag un semnal de alarmă: “E o problemă de sănătate publică”

Un studiu recent privind vaccinul anti coronavirus tulbură întreaga omenire. Specialiștii trag un semnal de alarmă: “E o problemă de sănătate publică”
Administrarea vaccinurilor anti coronavirus aducătoare de moarte. Nu mai puțin de 279 de atleţi şi foşti atleţi din Statele Unite au decedat ca urmare a unui stop cardiac după administrarea vaccinurilor anti-COVID-19, spune un studiu recent.

Studiul a fost realizat de specialistul în biologie structurală, Panagis Polykretis, alături de dr. Peter McCullough, medic internist şi cardiolog autorizat. Aceștia au constatat că în perioada 2021-2022, din aproape 1700 de sportiv vaccinați împotriva coronavirusului, 1114 au murit.

Sportivii au un risc mai mare de moarte subită din cauza afecțiunilor cardiace

Tot datele au arătat că în aceeași perioadă, actualii și foștii sportivi americani au reprezentat 279 dintre decese. Un alt studiu realizat în anul 2016 a scos la iveală faptul că sportivii au un risc mai mare de moartă subită din cauza afecțiunilor cardice decât cei care nu fac sport.

De altfel, Peter McCullough a declarat pentru pentru The Epoch Times că “sportivii sunt monitorizaţi pentru a se afla cauzele morţii subite pe terenul de joc” în primul rând pentru cardiomiopatia hipertrofică. Din cauza acestei afecțiuni mor aproape 50% dintre sportivi. De asemenea, medicul a mai spus că “monitorizarea intensivă face ca sporturile de nivel competiţional să fie mai sigure decât activităţile sportive de zi cu zi”.

Decesele subite au crescut mult după vaccinare

Pe de altă parte, medicul a precizat că, potrivit unui studiu european care s-a desfășurat între 1966-2004, au fost înregistrate 1101 decese cardiace. Adică în jur de 29 de morți pe an. Dar studiul arată că doar anul trecut s-au raportat peste 190 de decese din cauza stopului cardiac la actuali și foști sportivi.

McCullough susține că “nu există nicio îndoială”, că numărul deceselor cardiace subite a crescut după vaccinare. Dar ar fi nevoie, spune specialistul, să fie adunate date de la sportivii din colegii, licee sau ligi internaționale.

Ce spune un alt studiu realizat în Finlanda

Înainte ca pandemia să pună stăpânire pe omenire, un studiu efectuat în Finlanda arăta că ratele de miocardită erau de 19,5 la un milion pentru copiii cu vârsta de 15 ani şi mai mici. Iar un altul din 2012 arată că au fost 2,6 cazuri de internări la un milion de copii, cu vârste cuprinse între o lună și 17 ani.

Situația s-a schimbat radical în august 2022, când un alt studiu realizat de oamenii de știință de la Kaiser Permanente, a scos la iveală faptul miocardita ar fi în 186 de cazuri la un milion după a doua doză de vaccin la copiii cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani. După atâta socoteli, McCullough a tras linie: aproximativ 25.000 de persoane la un milion ar putea suferi afecţiuni cardiace după două sau trei doze de vaccin anti-COVID-19.

“Acestea sunt vaccinuri experimentale şi sunt legate de decese în studii evaluate de colegi”

“Sunt foarte îngrijorat. Aceasta este o problemă de sănătate publică. Cred că este de datoria indivizilor să dezvăluie statutul vaccinal. Asistăm la rapoarte privind personalităţi publice sau sportivi care, unul după altul, mor brusc, fără nicio explicaţie. Este de datoria familiilor, a personalului medical, a doctorilor şi a reporterilor să dezvăluie statutul vaccinal. Acestea sunt vaccinuri experimentale şi sunt legate de decese în studii evaluate de colegi.Ț, a mai spus medicul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre