Sanda Ladoși gătește după rețete găsite pe Internet. Ce bunătăți va pune pe masă de Paște

Sanda Ladoși gătește după rețete găsite pe Internet. Ce bunătăți va pune pe masă de Paște
Marea artistă a României, Sanda Ladoși, are mare grijă de felul în care arată, de aceea și-a menținut greutatea așa cum scrie la carte.

Sanda Sadoși nu face niciodată excese culinare și a mărturisit ce se va afla pe masa tradițională de Paște.

Sanda Ladoși gătește după rețete găsite pe Internet. Ce bunătăți va pune pe masă de Paște

La 52 de ani, Sanda Ladoși e invidiată pentru trupul perfect pe care îl afișează. Vedeta spune că e foarte atentă la alimentație, de aceea a reușit să aibă mereu o greutate constantă. Vedeta susține că încearcă mereu să aibă meniuri diverse pentru cei doi copii și nu puține au fost momentele în care a experimentat tot felul de rețele găsite pe Internet.

„Este atât de bogată gastronomia, inclusiv pe zona vegană. Merg doar pe legume”

“De obicei sunt foarte atentă la alimentație, nu m-am îngrășat, sunt constantă în greutate, nu a trebuit să mai țin niciun fel de dietă. Acum țin post și încerc să nu o iau razna, pentru că fac niște pâine în casă de înnebunești, e foarte complicat să ții post când tu le gătești de toate copiilor. Îi provoc mereu cu meniuri noi. Nu sunt deloc pretențioși. (…)

Mie îmi place să gătesc, îmi caut rețete pe internet inclusiv mie, nu doar copiilor. Am găsit o rețetă foarte interesantă de ardei capia umpluți cu ciuperci și cu legume, sau vinete în sos acru-dulce, asiatice. Să știi că nu mă plictisesc! Este atât de bogată gastronomia, inclusiv pe zona vegană, merg doar pe legume, nu apuc să mă plictisesc!”, a declarat Sanda pentru Click.

Ce planuri are vedeta pentru Paște

De Învierea Domnului artista va pleca cu copiii la casa de la munte, unde va fi alături de cei mai buni prieteni. “Avem o casă la munte și plecăm acolo de Sărbători. De obicei, de Paște căutăm liniștea și acolo la munte o găsești în toată spendoarea ei. Acolo sunt o mulțime de vecini, prieteni, se întâlnesc și adulții, e o atmosferă plăcută.

Copiii sunt măricei, dar sunt găști în care se simt bine. Masa de Paște este cea clasică, în mare parte o gătesc eu și mă ajută și doamna care are grijă de noi, cu casa și curățenia de ani de zile, mă ajută și pe partea asta, mai ales când e mai mult de lucru. (…) Eu sunt obișnuită să fac salată orientală ca și garnitură, lângă friptură, fiecare cu gusturile sale. Simplu, nu ne complicăm! Vom avea obișnuitele bucate ce se așează pe masa tradițională”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: instagram