Starul „Family Ties”, Meredith Baxter, acum în vârstă de 73 de ani, spune că sânii ei au fost „ciuma vieții mele”, deoarece au împiedicat-o să fie luată în serios ca actriță. Vedeta recunoaște, la bătrânețe, că toată viața și-a urât sânii enormi, pentru că au făcut dificil să lucreze ca actriță.

Într-un nou interviu acordat Page Six, vedeta de 73 de ani a povestit că bustul ei mărit a făcut-o să fie poftită – ceea ce nu aprecia – în timp ce încerca să găsească o muncă serioasă, și anume roluri dobândite pentru calitățile de actriță, nu pentru cele fizice.

Devenind sinceră în ceea ce privește corpul ei, ea și-a numit pieptul „ciuma vieții mele”, în timp ce a discutat despre obstacolele întâmpinate la începutul carierei sale în televiziune, scrie Daily Mail.

Actrița a interpretat-o ​​pe Elyse Keaton în serialul „Family Ties” din anii optzeci, la vârsta de treizeci de ani, după ce a devenit faimoasă în „Bridget Loves Bernie”.

Sânii mari au fost o problemă. Dar a avut și altele

Ea a împărtășit că regizorii și producătorii de televiziune erau în permanență obsedați de pieptul ei mare și făceau comentarii obraznice, ceea ce i-a provocat un mare dispreț față de ei. „Oamenii spun: Oh, să ai pe cineva care te vrea, poftind după tine…, dar asta nu este poftă, asta este agresivitate”, a spus actrița.

Discutând despre hipersexualizarea lor, ea a continuat: „Lasă-mă să-ți iau puterea transformându-te într-un obiect sexual. Nu poți nici măcar să deschizi gura atunci”. După ce a fost diagnosticată cu cancer de sân în 1999, Meredith a trebuit să obțină o reducere a bustului, pe care a numit-o o situație pozitivă.

În această săptămână Baxter s-a revăzut cu distribuția ei din „Family Ties” într-o reuniune virtuală la 30 de ani de la sfârșitul showului, Baxter împărtășind că a primit rolul de Elyse după ce soțul ei din acea perioadă a fost inițial judecat pentru proiect. „Nu aveam idee ce au văzut sau ce s-a întâmplat, dar eu am primit slujba și el nu”, a mai spus Meredith Baxter.

În 2009, Baxter a recunoscut că e lesbiană, la emisiunea The Today Show cu Matt Lauer, dându-și seama mai târziu în viață, după ce a fost căsătorită cu trei bărbați diferiți de-a lungul anilor. După ce a renunțat la alcool, în 1990, actrița a spus că a trecut prin „o mulțime de tâmpenii” înainte de a se întâlni în cele din urmă cu actuala sa soție, Nancy Locke, în 2005.

Cum a scăpat de patima alcoolului

„Mai întâi a trebuit să învăț multe despre mine. Asta nu s-ar fi putut întâmpla în acel moment, pentru că eram căsătorită cu altcineva și am avut mai întâi niște drame și traume”, a spus ea.

Ea a dezvăluit că nu s-a văzut niciodată alcoolică până când un producător nu a evidențiat unele probleme. ”Mi-a spus că a crezut că am o problemă cu alcoolul, deoarece ochii mei nu erau concentrați și nu putea să mă înțeleagă”, a spus Baxter. Ea a urmat un program de dezalcoolizare.

„M-am dus la un program în 12 pași, și mi-a luat aproximativ 10 ani să obțin darul disperării și să mă arunc în el și să fac treaba pe care trebuia să o fac, ceea ce mi-a deschis o mulțime de uși pentru mine”, a mai spus Meredith Baxter.

Sursa foto: Instagram

Românul care cântă pe marile scene ale lumii, dar nu îl vedeți la televizor

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri