Sânii i-au pus piedici în carieră. Dezvăluirile unei mari actrițe

Sânii i-au pus piedici în carieră. Dezvăluirile unei mari actrițe
Fetele din ziua de azi își doresc toate silicoane, cupă C sau D la sutien. O mare actriță dezvăluie însă că dimensiunea bustului a fost coșmarul vieții ei, mai degrabă decât un ajutor în carieră. Veți vedea de ce.

Starul „Family Ties”, Meredith Baxter, acum în vârstă de 73 de ani, spune că sânii ei au fost „ciuma vieții mele”, deoarece au împiedicat-o să fie luată în serios ca actriță. Vedeta recunoaște, la bătrânețe, că toată viața și-a urât sânii enormi, pentru că au făcut dificil să lucreze ca actriță.

Într-un nou interviu acordat Page Six, vedeta de 73 de ani a povestit că bustul ei mărit a făcut-o să fie poftită – ceea ce nu aprecia – în timp ce încerca să găsească o muncă serioasă, și anume roluri dobândite pentru calitățile de actriță, nu pentru cele fizice.

Devenind sinceră în ceea ce privește corpul ei, ea și-a numit pieptul „ciuma vieții mele”, în timp ce a discutat despre obstacolele întâmpinate la începutul carierei sale în televiziune, scrie Daily Mail.

Actrița a interpretat-o ​​pe Elyse Keaton în serialul „Family Ties” din anii optzeci, la vârsta de treizeci de ani, după ce a devenit faimoasă în „Bridget Loves Bernie”.

Sânii mari au fost o problemă. Dar a avut și altele

Ea a împărtășit că regizorii și producătorii de televiziune erau în permanență obsedați de pieptul ei mare și făceau comentarii obraznice, ceea ce i-a provocat un mare dispreț față de ei. „Oamenii spun: Oh, să ai pe cineva care te vrea, poftind după tine…, dar asta nu este poftă, asta este agresivitate”, a spus actrița.

Discutând despre hipersexualizarea lor, ea a continuat: „Lasă-mă să-ți iau puterea transformându-te într-un obiect sexual. Nu poți nici măcar să deschizi gura atunci”. După ce a fost diagnosticată cu cancer de sân în 1999, Meredith a trebuit să obțină o reducere a bustului, pe care a numit-o o situație pozitivă.

În această săptămână Baxter s-a revăzut cu distribuția ei din „Family Ties” într-o reuniune virtuală la 30 de ani de la sfârșitul showului, Baxter împărtășind că a primit rolul de Elyse după ce soțul ei din acea perioadă a fost inițial judecat pentru proiect. „Nu aveam idee ce au văzut sau ce s-a întâmplat, dar eu am primit slujba și el nu”, a mai spus Meredith Baxter.

În 2009, Baxter a recunoscut că e lesbiană, la emisiunea The Today Show cu Matt Lauer, dându-și seama mai târziu în viață, după ce a fost căsătorită cu trei bărbați diferiți de-a lungul anilor. După ce a renunțat la alcool, în 1990, actrița a spus că a trecut prin „o mulțime de tâmpenii” înainte de a se întâlni în cele din urmă cu actuala sa soție, Nancy Locke, în 2005.

Cum a scăpat de patima alcoolului

„Mai întâi a trebuit să învăț multe despre mine. Asta nu s-ar fi putut întâmpla în acel moment, pentru că eram căsătorită cu altcineva și am avut mai întâi niște drame și traume”, a spus ea.

Ea a dezvăluit că nu s-a văzut niciodată alcoolică până când un producător nu a evidențiat unele probleme. ”Mi-a spus că a crezut că am o problemă cu alcoolul, deoarece ochii mei nu erau concentrați și nu putea să mă înțeleagă”, a spus Baxter. Ea a urmat un program de dezalcoolizare.

„M-am dus la un program în 12 pași, și mi-a luat aproximativ 10 ani să obțin darul disperării și să mă arunc în el și să fac treaba pe care trebuia să o fac, ceea ce mi-a deschis o mulțime de uși pentru mine”, a mai spus Meredith Baxter.

Sursa foto: Instagram

Românul care cântă pe marile scene ale lumii, dar nu îl vedeți la televizor