Sânii mari i-au adus mari probleme Nicoletei Luciu. Cum îi ascundea. Exclusiv

Sânii mari i-au adus mari probleme Nicoletei Luciu. Cum îi ascundea. Exclusiv
Prezența Nicoletei Luciu ca jurat în emisiunea iUmor i-a bucurat enorm pe fanii vedetei. Dar Nicoleta a fost extrem de dură cu toți concurenții.

După ani mulți în care a stat departe de sticlă, Nicoleta Luciu și-a fac apariția la emisiunea iUmor, într-o formă de zile mari.

Sânii mari i-au adus mari probleme Nicoletei Luciu. Cum îi ascundea. Exclusiv

A fost primită așa cum merită o vedetă de talia ei, dar Nicoleta Luciu s-a transformat, așa cum au spus Dan Badea și Copoț în Nicoleta… Nuciu. Pentru că fostul fotomodel, a fost extrem de critică, afirmând la fiecare concurent că ea a venit la emisiune ca să râdă în hohote, ceea ce nu s-a întâmplat.

În discuțiile cu colegii, Nicoleta a mărturisit că multă vreme s-a simțit frustrată din cauza sânilor mari pe care-i are, fiind ținta multor glume nelalocul lor. Nicoleta spune că avea tot timpul grijă să-i ascundă sub tot felul de haine lungi și largi și mergea cocoșată. Singurele momente în care a stat cu spatele drept și s-a bucurat de ce i-a oferit mama natură a fost când era fotomodel.

Ce a spus Doinița Oancea despre sora ei

Printre cei care au venit să-i facă un roast Nicoletei s-a numărat și simpatica actriță Doinița Oancea, sora Nicoletei din celebra telenovelă Inimă de țigan. Apariția ei a bucurat-o pe jurata de la iUmor, care a savurat momentul, care nu a fost atât de dur pe cât s-ar fi așteptat.

Chiar și așa, în stilu-i caracteristic, Doinița i-a trimis câteva săgeți. „Nouă oamenii ne spuneau că semănăm foarte tare (..). Pe mine mă frământă ceva, e o întrebare existențială, ca să zic așa: Eu de ce nu pot să fiu în juriu?. Eu o să îți spun acum cum ai ajuns acolo, vrei? A zis Delia la un moment dat că s-a tocit masa juraților și producătorul a chemat pe cineva să dea luciu. Și ia uite! L-a dat pe tot.

Nicoleta, tu ești o femeie extraordinară, în primul rând că le faci pe toate dintr-o dată. Spre exemplu, ai făcut 3 copii dintr-o sarcină și 25 de milioane de euro dintr-o singură căsătorie. Puțini oameni știu că Nicoleta Luciu a vrut să fie călugăriță. Asta era visul ei și până la urmă a renunțat. Ar fi fost foarte greu să facă asta. Daniela Crudu poate să îți spună că este tare greu să stai o viață întreagă în genunchi”, au fost cuvintele Doiniței.