Sărbătoare în familia vicepreședintei Kamala Harris. Uite ce-i transmite fiice sale vitrege

Sărbătoare în familia vicepreședintei Kamala Harris. Uite ce-i transmite fiice sale vitrege
E sărbătoare mare în familia vicepreședintei Kamala Harris. Ea și soțul său sunt nespus de fericiți, iar Harris i-a transmis un mesaj fiicei sale vitrege.

Kamala Harris este căsătorită cu Doug Emhoff din 2014. În timp ce Kamala nu are copii, soțul ei Doug îi are pe Cole (26 de ani) și Ella (21 de ani), făcuți cu fosta soție. Pe cei doi, vicepreședinta Statelor Unite îi vede ca pe copiii ei și are o relație strânsă cu aceștia. Ba chiar au stabilit un nume pentru Kamala, pentru a nu o striga mamă vitregă. Astfel, Kamala este „Momala” pentru cei doi tineri. Acum, este sărbătoare în familia vicepreședintei Kamala Harris și toată lumea jubilează de fericire. 

Sărbătoare în familia vicepreședintei Kamala Harris. Ella a absolvit colegiul 

Recent, Ella a terminat colegiul, iar „Momala” este tare mândră. Sâmbătă, vicepreședinta a împărtășit o fotografie cu ea și fiica sa pentru a o felicita pentru începutul ei de la „Parsons School of Design” din New York City. „Felicitări fiicei noastre Ella pentru absolvire”, a scris Harris în descriere. „Sunt atât de mândră de tine. Continuă să visezi cu ambiție și nu există nimic ce nu poți realiza. Cu iubire, Momala.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vice President Kamala Harris (@vp)

Soțul ei Douglas Emhoff și-a exprimat, de asemenea, mândria față de fiica sa, postând o fotografie cu absolventa în șapcă și rochie. „Draga mea Ella, suntem părinți atât de mândri!” a scris acesta pe Instagram vineri. „Vă iubim atât de mult și așteptăm cu nerăbdare tot ce faceți în viitor”, a adăugat mândrul tată. „Și, pentru cealaltă clasă de absolvenți din 2021, felicitări imense!”

Ella are deja o carieră în modă

La 21 de ani, Ella are deja o carieră în modă și a semnat cu IMG Models în ianuarie, înainte de a debuta pe podiumcu Proenza Schouler la New York Fashion Week în februarie. Doar o zi mai târziu, ea a marcat prima copertă a revistei cu Dust.

„Nu mai este vorba despre formă, dimensiune sau gen”, a declarat Ivan Bart, președintele IMG Models, pentru The New York Times după ce a semnat-o pe Ella. „Ella comunică acest moment în timp. Există o obraznicie și o bucurie pe care o emană.” De asemenea, Ella și-a proiectat propria rochie pentru Ziua Inaugurării, cu ajutorul designerului Batsheva Hay. Cel mai recent, ea a lansat o colaborare de tricotaje cu designerul.

Foto: Instagram

Pe ce a plătit Cristiano Ronaldo 1,6 milioane de euro 

Recomandarile noastre