Sărbători grele pentru Viorica și Ioniță din Clejani. Justiția a întors foaia

Sărbători grele pentru Viorica și Ioniță din Clejani. Justiția a întors foaia
Când au crezut că toate problemele s-au terminat și vor avea și ei parte de ceva liniște, Viorica și Ioniță de la Clejani au din nou parte de stres.

Trecutul nu se lasă și-i ajunge pe Clejani exact în ajun de Crăciun. Ce nenorocire îi mai poate aștepta.

Sărbători grele pentru Viorica și Ioniță din Clejani. Justiția a întors foaia

Nu demult, Margherita de la Clejani a scăpat ca prin urechile acului de închisoare și părea că situația este sub control. Dar procurorii au decis că pedeapsa pe care i-au dat-o e mult prea mică, așa că vor să o înăsprească chiar înainte de Sărbători.

Drept urmare, s-a făcut apel la prima decizie și Margherita va trebui să dea din nou cu subsemnatul în 2022. Bineînțeles că toată familia Clejanilor e acum foc și pară și părinții încearcă să facă orice e posibil omenește pentru ca fiica lor să rămână în libertate.

Judecată pentru că făcut un accident sub influența drogurilor

Fiica Vioricăi de la Clejani a călcat pe bec în mai anul trecut când a produs un accident de circulație. Până aici nimic ieșit din comun, numai că oamenii legii au descoperit că aceasta se afla sub influența drogurilor.

Mai mult, Margherita a dovedit și un comportament nedemn de o domnișoară, devenind foarte agresivă. Dacă la început a spus că este nevinovată, ulterior Marga a dat vina pe prietenul ei, afirmând că ea nu a avut habar ce se afla în cocktail-ul pe care l-a consumat.

Amendă de 16.000 de lei

„Eu nu consum droguri, sunt împotriva drogurilor. Eu sunt contra droguri. Nu pot să-mi dau cu părerea despre asta pentru că nu sunt în măsură, voi lăsa organele abilitate să vorbească. (…) Îmi pare rău că tot acest scandal a ajuns să ia așa mare amploare”, a declarat atunci Margherita.

Bruneta a recunoscut în final că a greșit și a primit iertarea judecătorilor, dar și o amendă de 16000 de ei. În plus, permisul i-a fost suspendat pentru o perioadă de un an.

Sursă foto: instagram