Sava Negrean Brudașcu, Daniela Gyorfy și Anca Sigartău, în emisiunea lui Fuego de pe TVR 2

Sava Negrean Brudașcu, Daniela Gyorfy și Anca Sigartău, în emisiunea lui Fuego de pe TVR 2
Se anunță o emisiune foarte interesantă, azi, pe postul televiziunii naționale. Fuego are alți invitați celebri de la care vom afla tot felul de povești, pe lângă muzica pe care ne-o oferă.

Cântăreața de muzică populară Sava Negrean Brudașcu este o prezență mai rară pe posturile tv din România. A acceptat invitația lui Fuego, iar duminica aceasta, de la ora 15.00, la TVR 2, ea va face declarații interesante despre România, despre sufletul ei și despre patriotism, precum și despre intrarea în politică. Totodată, aceasta va cânta cele mai cunoscute melodii și va bucura publicul cu un costum vechi, autentic!

Apariția Savei Negrean Brudașcu este și cadoul pe care Paul Surugiu – Fuego îl face bunicii sale, pe care a aniversat-o în urmă cu două zile. Bunica, ardeleancă, o îndrăgește foarte mult pe artistă.

Tot duminică, Daniela Gyorfy va emoționa pe toată lumea cu amintirile despre mama ei, dar și cu minunata sa familie, care-i va fi alături. Maria, fiica ei, este o poveste de fată și va impresiona cu dezinvoltura pe care o are. Daniela ne va cânta, alt gen decât cel pe care-l știți și va face un duet de senzație alături de Fuego.

Artista Alina Mavrodin, care are daruri muzicale de seamă, va vorbi despre însemnătatea romanței în cultura românilor. Aceasta luptă pentru promovarea acestui gen autohton și creionează povești de succes, de ani și ani. Ea a pregătit, alături de Paul Surugiu-Fuego, un omagiu adus marilor compozitori români de cândva, într-un duet inedit.

Formidabila actriță Anca Sigartău va depăna amintiri din cariera ei, din proiectele noi și ne va povesti cum arată profesia de mamă.

Aceasta va veni la noi împreună cu fiul ei cel mic, Teodor, care ne va povesti ce înseamnă mama lui pentru el. De asemenea, Anca a pregătit un moment artistic special alături de Paul Surugiu-Fuego! Totodată, Fuego își lansează și cel mai recent single și pregătește și alte surprize!

Ștefan Bănică Senior, vesel pe scenă, sfâșiat de necazuri acasă