Saveta Bogdan o pune la punct pe Anamaria Prodan. Afacerista nu s-a așteptat la așa ceva

Saveta Bogdan o pune la punct pe Anamaria Prodan. Afacerista nu s-a așteptat la așa ceva
Din în ce mai multe personalități încep să-și dea cu părerea privind scandalul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf, care a ajuns să fie cunoscut de toată lumea.

După Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan își spune părerea privind relația dintre Anamaria Prodan și Reghe.

Saveta Bogdan o pune la punct pe Anamaria Prodan. Afacerista nu s-a așteptat la așa ceva

Saveta Bogdan spune că nu e de acord cu comportamentul afaceristei. Ea crede că fiica Ionelei Prodan încă mai are sentimente pentru fostul soț și nu acceptă faptul că el a ales să trăiască alături de o altă femeie. Și de aici pornesc, de fapt, toate discuțiile dintre cei doi. Celebra cântăreață spune că și ea a trecut printr-o situație care s-a asemănat mult cu cea a Anamariei Prodan, dar niciodată nu și-a spălat rufele în public, ceea ce o îndeamnă și pe impresară să facă.

„Eu i-am zis: du-te cu alta dacă te-ai îndrăgostit, că mă îndrăgostesc și eu. Da’ nu am voie?”

„Și eu am trecut prin așa ceva, am fost bătută de al doilea soț. Dar eu când a dat în mine am mers și am băgat divorț. Eu – la stânga, tu – la dreapta. În cazul meu, nu am vrut să afle gura lumii, gura satului cum s-ar zice.

Eu am divorțat frumos. După ceva timp a venit la fată să o vadă. Ne-am comportat ca niște necunoscuți. Eu i-am zis: ‘du-te cu alta dacă te-ai îndrăgostit, că mă îndrăgostesc și eu. Da’ nu am voie?’ Fiecare și-a văzut de treburile lui după aceea. Nu se poate dragoste cu forța.

Eu i-aș zice să se liniștească, să înțeleagă că dragostea cu forța nu se poate, să își vadă de lucrurile ei, că nu se poate altfel. Toată lumea are probleme, dar nu sunt de acord cu bătăi în stradă, cu tot ce se petrece. Nu e frumos pentru copii… E păcat de copii.

Vă dați seama, copiii mai merg la școală, se spun tot felul. E păcat că sunt în situația asta, dar cred că Ana va trece și peste cumpăna asta. Peste un an o să și uite că s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a declarat Saveta Bogdan, pentru Fanatik.