Scandal cât casa la Casa Albă. Donald tremură

Scandal cât casa la Casa Albă. Donald tremură
Fosta asistentă neplătită a Melaniei Trump dă toate cărțile pe față. Aceasta a scris o carte incendiară de memorii ce va fi lansată la 1 septembrie. Răzbunarea fostei asistente personale a Melaniei dată afară din Casa Albă e cruntă. Donald e îngrozit și tremură de nervi.

Cartea lui Stephanie Winston Wolkoff, fost consilier neplătit pentru prima doamnă, va detalia prietenia lor de 15 ani. Iar cartea se anunță explozivă: ”Un portret revelator și exploziv al prieteniei de 15 ani a Stephaniei Winston Wolkoff cu Melania Trump și observații despre cea mai haotică Casa Albă din istorie”, scrie Vanity Fair. De fapt, e o răzbunare / replică, după ce s-a renunțat abrupt la serviciile ei, în momentul în care a avut probleme cu procuratura.

Stephanie Winston Wolkoff a fost numită consilier neplătit pentru Prima Doamnă la scurt timp după ce Donald Trump a câștigat alegerile din 2016. Ea a jucat un rol important în a ajuta tranziția Melaniei Trump la Casa Albă din New York, și a sfătuit-o în ceea ce privește portofoliul său politic.

Ulterior, un mega-scandal a izbucnit la casa Albă, cu femeia de încredere a Melaniei în rolul principal. A fost lansată o investigație majoră asupra cheltuielilor excesive ale Casei Albe. Fostul consilier al Melaniei  Trump a fost chemată în instanță pentru o anchetă privind depășirea cheltuielilor pentru instalarea președintelui Donald Trump.


Călătoria fantastică de mii de kilometri a broscuței Asda

Ghislaine Maxwell, arestată în cazul „Fetițele lui Epstein”, face valuri


Stephanie Winston Wolkoff s-a orientat destul de rapid și a devenit din anchetat martor în investigațiile aflate în desfășurare. Ea s-a numărat printre planificatorii de evenimente care și-a exprimat îngrijorarea cu privire la excesul de cheltuieli din săptămânile anterioare evenimentului din 2017.  Wolkoff a fost obligată să predea o serie de informații care ar putea fi o dovadă a cheltuielilor legate de eveniment considerate: ”risipitoare, gestionate greșit iar donaţiile private folosite în mod necorespunzător”.

Inaugurarea lui Trump a costat dublu față de cea a lui Barrack Obama în 2009 și a lui George W.Bush în 2001.  Stephanie Winston Wolkoff a părăsit Casa Albă în februarie 2018, pe fondul controverselor cu privire la cheltuieli, când s-a dezvăluit că, de fapt, firma sa a încasat în jur de 26 milioane de dolari exact pentru planificarea ceremoniilor de inaugurare a mandatului lui Donald Trump.

La vremea respectivă, Winston Wolkoff a declarat că firma ”a păstrat un total de 1,62 milioane de dolari” pentru plata personalului. Ea a fost demisă după acest episod. ”Am fost aruncată din autobuz”, a spus aceasta. Cert este că în final Winston Wolkoff a colaborat cu procurorii federali din Manhattan, care au deschis o anchetă pentru a verifica dacă comitetul de susținere al lui Trump a folosit integral cele 107 milioane de dolari primite din donații.

Cartea lui Wolkoff face dezvăluiri complete. Se va numi ”Melania and me”. Autobiografia va detalia perioada în care Winston Wolkoff ”naviga în Casa Albă și în Aripa de est”, unde primele doamne au birouri (președintele lucrează în Aripa de vest). De asemenea, va include povestea prieteniei dintre ea și Prima Doamnă, care a început la New York, cum a devenit  Winston Wolkoff confidenta Melaniei Trump  și cum a trebuit să părăsească brusc viața la Washington.

Stephanie Winston Wolkoff a fost considerată mult timp unul dintre cei mai apropiați prieteni ai Melaniei. Aceasta a lucrat anterior pentru Vogue și a fost cunoscută mai ales pentru rolul ei în producerea Met Gala, gala de strângere de fonduri anuală cu vedete.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre